Multifunkční zařízení pro gastronomii
Autor: Miroslav Bílek | 24.11.2015
Multifunkční zařízení HIBER ONE nabízí mnohem více než šokové zchlazování a zmrazování pokrmů.
Víceúčelové zařízení HIBER ONE poskytuje široké využití pro šetrnou přípravu a zpracování pokrmů. S víceúčelovým zařízením HIBER ONE ušetříte nejen místo v profesionální kuchyni, ale rozšíříte si možnosti dalšího využití pro catering, banketing a restaurační provoz.
V kombinaci s konvektomatem Vám nabízíme optimální řešení, které Vám pomůže k perfektnímu výsledku. Multifunkční víceúčelové zařízení HIBER ONE výrazně posunuje kreativitu, kvalitu a organizaci vaření, včetně šetrného zpracování surovin.
Záleží na Vás, jaký komplexní servis přípravy pokrmů preferujete. Víceúčelové zařízení HIBER ONE Vám pomůže kombinovat různé systémy přípravy jídel při organizaci provozu v restauraci, hotelové kuchyni, výdejně jídel, tak významně pomůže při přípravě cateringu.
Základní funkcí víceúčelového zařízení HIBER ONE zůstává šokové chlazení a šokové mrazení. Multifunkční zařízení HIBER ONE umožňuje přípravu pokrmů v režimu nízkoteplotního vaření. Další využití multifunkčního zařízení je například pro pekaře a cukráře při přeměně na kynárnu. HIBER ONE umí přesné a časově definované kynutí těsta. Když potřebujete, tak nastavit i režim šetrného rozmrazování polotovarů a dalších surovin.
Potřebujete udržovací teplou skříň? Žádný problém. Stačí nastavit požadovaný program pro režim udržování teploty pokrmů a máte další využití k dispozici.
Multifunkční zařízení HIBER ONE bylo navrženo s maximálním zaměřením na novou kvalitu zpracování a přípravu pokrmů s ohledem na zvýšení ekonomického přínosu ve Vašem provozu. V jednom multifunkčním zařízení nabízíme různé provozní režimy, které nahradí 3 jednoúčelová zařízení.
Multifunkční zařízení HIBER ONE, bylo navrženo tak, aby Vám nabídlo vysoký technologický standard pro moderní tepelnou úpravu pokrmů v kombinaci se šokovým chlazením nebo mrazením. Zajistí Vám ideální zpracování suroviny nejen pro skladování, ale i šetrnou tepelnou přípravu, jakou je nízkoteplotní vaření. Dokáže udržovat ideální teplotu dovařeného pokrmu. Právě tyto možnosti využití multifunkčního zařízení posunují jeho význam v profesionální kuchyni. Současně Vám zajistí šetrné bezpečné zchlazování a zmrazování surovin pro delší dobu trvanlivosti a umožňuje jeho šetrné rozmrazení a tepelnou přípravu pro výdej jídel.
Výrazně snižuje nároky na potřebu místa v kuchyni, fakticky nabízí 3 zařízení v jednom. Správným používáním multifunkčního zařízení HIBER ONE snížíte hmotnostní ztráty při zpravování surovin a výrazně si vylepšíte ekonomický přínos ve Vašem gastronomickém provozu.