Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Bufety

Bufety mají obdobnou koncepci řešení jako výdejny stravy. V současnosti zájem o tento typ gastro provozu stoupá. V Brně na Kobližné ulici jsme realizovali nejznámnější z těchto bufetů a to Bufet Vesmír. Bohužel rotace kuchařů a prersonálu znemožnila rozvinutí dobrého jména tohoto gastro zařízení.


Výdejna stravy CCI BRNO, konvektomat pro regenereci

Výdejna stravy pro CCI Czech Republic s.r.o. v CTP Parku ve Šlapanicích u letiště Brno. Tento projekt byl další výzvou pro naši firmu.Výdejna stravy se zázemím, minutkovou kuchyní, drobným prodejem a kantýnou. Ptáte se proč ? Odpovědí je vítězná koncepce a rozbití konkurenčního návrhu bez ducha a nápadu.

Výdejna jidel Pohořelice u Brna bývalý areál EXEL logistic

Výdejna jídel byla realizována pro anglického partnere firmu EXEL Contract Logistics CZ.V pozdější době ji převzala jiná zahraniční firma .Celý projekt byl řešen od vizuálního návrhu ve 3D až po instalaci. Základem realizace je VÝROBA NEREZOVÉHO NÁBYTKU na zakázku, dle našeho návrhu.Nerezová výdejní linka je komponována jako výdejna stravy, kantýna s minutkovou kuchyní...

Bufet Vesmír Brno komplexní rekonstrukce gastro vybavení

Komplexní rekonstrukce Bufetu Vesmír v Brně byla hodně náročná práce pro celý tým firmy. Hlavní gastro technika byla navržena s ohledem na omezené vnitřní prostory. Varná technika řady 900 mm a plynový konvektomat INOXTREND 20GN1/1. Výdejní nerezová linka na míru. V suterénu bufetu sklady , chlazení a mrazení surovin.

Ski areál Říčky nová výdejna stravy a moderní kuchyně s konvektomatem

Moderní gastro vybavení kuchyně a nový samoobslužný bufet v lyžařském areálu v Orlických horách. V nové kuchyni najdete elektrický konvektomat LAINOX s udržovací teplou skříní LAINOX, nerezový nábytek na zakázku. Zakladem pro vaření je varná technika řady 900, šokovací zařízení HIBER. Restauraci vévodí nerezová výdejní linka s obkladem, denní produkce 2000 porcí jídel

Restaurace a výdejna stravy AKSAJ v Kazachstánu

Centrální kuchyně pro výrobu 5.000 jídel denně v kempu vrcholového managementu anglické firmy BP v AKSAJI. Tato realizace, která byla opravdouvou lahůdkou pro naší firmu nám 100% vyšla. Obdrželi jsme mnoho pochvalných slov i uznání generelního ředitele. Jednalo se o značnou investici, kterou garantovala česká obchodní společnost etablovaná v Kazachstánu. Výběr gastro techniky byl jasný.

VÝDEJNA JÍDEL CTPark Visko Teepak Brno

Realizace: 2012 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ

Výdejna jídel CTParku na Černovických terasách v Brně pro našeho obchodního partnera Visko Teepak. Kapacita výdejny jídel do 250 jídel.

Výdejna jídel CTPark Brno ModusLink

Realizace: 2012 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ

Výdejna jídel je realizována v areálu CTParku v Brně na Černovických terasách. Významný podíl úspěchu při realizaci výdejny jídel tvořil skvělý nápad a profesionální schopnosti všech účastníků projektu. Byla nám dána důvěra dvou zahraničních partnerů. Vedení CTPinvestu a ModusLinku se rozhodlo pro nový výrobní závod využít komponenty staré výdejny jídel a nové koncepce stravování.Je zde využito kvalitní technologické vybavení. Konvektomat LAINOX řady SMART SME 101S, špičkové mycí centrum ELFRAMO ETS 15 a minutková kuchyně SUPER LOTUS 700.

Profi průběžná myčka ETS 15 ELFRAMO v Modus Link Brno

Realizace: 2012 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME, POUZE NA DOTAZ

Profi myčka ELFRAMO ETS 15 ve výdejně jídel u firmy Modus Link v Brně. Instalací myčky se vyřešil dlouhodobý problém s kapacitou mytí při výdeji jídel, kdy se nahromadí velké množství nádobí v krátkém časovém období.

Pec na pizzu OEM Mendelova Univerzita

Realizace: 2014 Cenový rozsah: dle dohody, nezveřejňujeme

OEM pece na pizzu.Pásová pizza pec OEM HENERGO HV75 MONO. Pásová ventilovaná elektrická pizza pec HV75 MONO s kapacitou, která vyhovuje náročným klientům.Výrobní kapacita pizzy s pásovou pecí na pizzu HENERGO 75 MONO do 105 ks průměr 30-35 cm za hodinu. Hloubka pásu 75 cm.Kvalita pizzy odpovídá nejvyšším požadavkům. Pizzu pečete v železných formách nebo na sítech.