Penziony
Lidový dům Lysice moderní kuchyně s konvektomaty LAINOX
Realizace: 2015 Cenový rozsah: dle dohody nezveřejňujeme, řešíme individuálně
Kvalitu jídla a maximální výkon kuchyně s konvektomaty LAINOX HEART HME061X v Restauraci Lidový dům Lysice. Nový pohled na koncepci vaření v moderní kuchyni.Varný blok SUPER 700 v modulu 700 mm, kvalitní udržovací teplá skříň LAINOX s AUTOKLIMOU a další nejmodernější gastro vybavení je základním předpokladem moderní gastronomie.
Hotel U Tří volů Býkovice konvektomat a šoker
Profesionální kuchyně s konvektomatem INOXTREND XT FDE106E s kapacitou 6xGN1/1, šokerem HIBER RCM051S, mycím centrem KOMEL 8033 a varnou technikou v modulové řadě SUPER 700.Tato gastro zařízení tvoří nosný pilíř hotelové kuchyně v Býkovicích.
Penzion a restaurace U Borovice v Bohuňovicích u Olomouce má plynový konvektomat
Rádi bychom ukazali pěknou realizaci profesionální kuchyně. Plynový konvektomat LAINOX CUBE je srdcem moderní restaurační kuchyně. Investorem byla soukromá firma, gastro vybavení navrženo s ohledem na ekonomiku provozu a důsledné analýze místního konkurenčního prostředí. Byl řešen každý detail i kus gastro techniky. Koncepce kuchyně směřována na vaření 150 hotových jídel, 60 minutek a v pozdější době i populární pizza.
GASTRO VYBAVENÍ BOSKOVICE PENZION POD ZÁMKEM
Realizace: 2016 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ
Spolehlivé a nejmodernější konvektomaty LAINOX KME 081 X jako dvě srdce moderní kuchyně, varný blok řady SUPER 700, plynová fritéza ELFRAMO 2 x 17 litrů, profi myčky ELFRAMO D45DGT a C44DGT v roli spolehlivých a bezpečných ochránců čistoty, nízkoteplotní vaření KMC 051 s kapacitou 5 gastronádob, šokovací zařízení LAINOX RCM 051. To jsou základní kameny špičkové kuchyně v rekonstruovaném objektu Penzionu Pod Zámkem v Boskovicích.
BOSKOVICE PENZION POD ZÁMKEM RESTAURACE BAR
Realizace: 2016 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ
Komplexní realizační projekt s dodávkou gastro vybavení pro bar do restaurace v Penzionu POD ZÁMKEM v BOSKOVICÍCH. Mytí skla a nádobí zajišťuje myčka ELFRAMO D45 s příkonem 9,6 KW na 400 V. Výrobu velmi čirého ledu zajišťuje výrobník ledu SCOTSMAN ACM 56 WS s kapacitou 32 kg za 24 hodin.
Restaurace s profi kuchyní penzion U SRUBU Újezd u Boskovic
Realizace: 2019 Cenový rozsah: na přání klienta nezveřejňujeme
Moderní profesionální kuchyně v rekreačním areálu U Srubu se nachází v Újezdu u Boskovic a nabízí příjemné ubytování s posezením s novými gastronomickými zážitky. Základní vybavení nové profesionální kuchyně je koncipováno s nejmodernějším konvektomatem Lainox® NABOO NAEV 071R s kapacitou 7 gastronádob, multifunkčním šokerem HIBER® The One One H505 TS, profi myčkou nádobí ELFRAMO® C66VE a varný blokem s technologie PROFI 700 a dvěma elektrickými fritézami ELFRAMO® NES 12.