Penziony

Hotel U Tří volů Býkovice konvektomat a šoker
Profesionální kuchyně s konvektomatem INOXTREND XT FDE106E s kapacitou 6xGN1/1, šokerem HIBER RCM051S, mycím centrem KOMEL 8033 a varnou technikou v modulové řadě SUPER 700.Tato gastro zařízení tvoří nosný pilíř hotelové kuchyně v Býkovicích.

Penzion a restaurace U Borovice v Bohuňovicích u Olomouce má plynový konvektomat
Rádi bychom ukazali pěknou realizaci profesionální kuchyně. Plynový konvektomat LAINOX CUBE je srdcem moderní restaurační kuchyně. Investorem byla soukromá firma, gastro vybavení navrženo s ohledem na ekonomiku provozu a důsledné analýze místního konkurenčního prostředí. Byl řešen každý detail i kus gastro techniky. Koncepce kuchyně směřována na vaření 150 hotových jídel, 60 minutek a v pozdější době i populární pizza.

GASTRO VYBAVENÍ BOSKOVICE PENZION POD ZÁMKEM
Realizace: 2012 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ
Spolehlivé a nejmodernější konvektomaty LAINOX KME 081 X jako dvě srdce moderní kuchyně, varný blok řady SUPER 700, plynová fritéza ELFRAMO 2 x 17 litrů, myčky KOMEL od firmy ELFRAMO v roli spolehlivých a bezpečných ochránců čistoty, nízkoteplotní vaření KMC 051 s kapacitou 5 gastronádob, šokovací zařízení LAINOX RCM 051. To jsou základní kameny špičkové kuchyně v rekonstruovaném objektu Penzionu Pod Zámkem v Boskovicích.