Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: gastrobrno@gastrobrno.cz

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Lidový dům Lysice moderní kuchyně s konvektomaty LAINOX

Realizace 2015 Cenový rozsah dle dohody nezveřejňujeme, řešíme individuálně

Kvalitu jídla a maximální výkon kuchyně s konvektomaty LAINOX HEART HME061X v Restauraci Lidový dům Lysice. Nový pohled na koncepci vaření v moderní kuchyni.Varný blok SUPER 700 v modulu 700 mm, kvalitní udržovací teplá skříň LAINOX s AUTOKLIMOU a další nejmodernější gastro vybavení je základním předpokladem moderní gastronomie.

Soukromý investor dal naší firmě důvěru v přípravě gastro projektu, ale i v dozoru stavební připravenosti a vlastní realizaci. Nejednalo se o první úspěšný společný projekt . Naše dlouholetá spolupráce je opravdovou souhrou dobrých nápadů s možností využití nejmodernějších návrhů dispozice a výběru gastrotechniky.Touto cestou bych rád poděkoval investorům z firmy FULGUR, spol. s r. o. , kteří nám dali velkou důvěru.

Lidový dům Lysice kuchyně Hotel Lysice

KONVEKTOMATY LAINOX HEART DOSTALY ZELENOU

Hotelová a resturační kuchyně má dvě základní výkonná srdce. Nejmodernější elektrické  konvektomaty Lainox Heart s intuitivním českým ovládáním a odvápňovacím systémem CALOUT jenž zamezuje zavápnění bojleru konvektomatu. V rámci projektu kuchyně jsme navrhli elektrické konvektomaty LAINOX HEART HME061X v maximální technické výbavě s kapacitou 6xGN1/1 s inovovaným 6ti rychlostním systémem nastavení otáček turbíny , ukládání provozních dat pro kontrolu HACCP s následným přenosem a ukládáním dat přes USB port ap.

Lidový dům kuchyně Hotel Lysice

Moderní konvepce kuchyně s konvektomaty LAINOX HEART dostala i posilu ve špičkové udržovací a regenerační teplé udržovací skříni LAINOX MA s AUTOKLIMA.

KVALITU VAŘENÍ A BEZPEČNOU PŘÍPRAVU POKRMŮ POSÍLÍ ŠOKER HIBER

Krátkodobé skladování a uchování pokrmů ve špičkové kvalitě je zajištěno šokovým zchlazovačem a zmrazovačem HIBER. Šoker HIBER RCM051S poslouží jako důmyslné chladící zařízení pro přípravu a uchování zdravotně nezávadných pokrmů , bezpečnou přípravu studené kuchyně a rautů , zajistí nižší provozní ztráty na surovinách a vyšší ekonomický přínos provozovateli. Technicky má toto provozní řešení zásadní význam. Šokové zmrazování a šokové zchlazování v režimech SOFT i HARD je nejšetrnější a velmi účinná krátkodobá konzervace pokrmů. Detailní technické informace Vám poskytneme osobně , pokud nás kontaktujete. Ve vývoji jsou MULTIFUNKČNÍ ŠOKERY HIBER, které od roku 2017 se stanou realitou ve světě gastronomie.

Hotel Lysice Lidový dům kuchyně

Zadání investora bylo jednoznačné.Navrhněte nám moderní profesionální hotelovou kuchyni s maximálním ohledem na kvalitu a rychlost přípravy pokrmů s možností nárazového víkendového vaření. Dnes již víme , že navržená koncepce kuchyně byla správná.
Co říci dále o gastrovybavení ? Určitě z minulých realizací je jasné , že v profesionálních restauračních a hotelových kuchyních od firmy MB GASTROTECHNIKA BRNO najdete vždy spolehlivá gastrozařízení, která ovlivňují i samotnou ekonomiku celé kuchyně.

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ TECHNIKA KOMEL OD VÝROBCE MYČEK ELFRAMO

Dalším příkladem dobrého výběru technologie jsou kvalitní, spolehlivé profesionální myčky KOMEL italského výrobce ELFRAMO, které přímo dovážíme a zastupujeme značku v České republice. V hotelu jsou dvě myčky nádobí a skla KOMEL .
V kuchyni je instalována korbová myčka nádobí ELFRAMO C44 DGT . V baru je umístěna výkonná myčka nádobí a skla KOMEL F97DGT  se zvýšeným příkonem 8,3kW/400V.
Obě myčky jsou od italského výrobce myček firmy ELFRAMO .
Důkazem technické vyspělosti je plynová fritéza KOMEL KGWD12T s patentovaným ohřevem olejové lázně.
Profesionální kuchyně potřebuje výkonný plynový sporák a plynový gril. Obě tato gastro zařízení zde najdete z řady plynových spotřebičů SUPER 700 PROFESIONÁL.
Věříme , že fotografie , Vám napoví více o celé hotelové kuchyni. Další minikuchyni Vám v dalších ukázkách.Pro zajimavost Vám představíme technické parametry šokeru HIBER

Šokový zchlazovač a zmrazovač HIBER 1400W s kapacitou 5 gastronádob 65mm hloubky

  • Patentovaný systém výměny a přenosu tepla
  • Konstrukce šokeru řešena tak , aby bylo stejnoměrné prochlazování produktu
  • Schlazovací režim od 90°C/ 3°C
  • Max.množství hmoty do 18 kg
  • Zmrazovací režim od 90°C/-18°C
  • Max.množství hmoty do 12 kg
  • Pozitivní chlazení SOFT měkké chlazení
  • FUNKCE HARD - tvrdé chlazení
  • Negativní mrazení dle nastavení FUNKCE SOFT a HARD
  • Povolená pracovní teplota prostředí maximálně do 31°C
  • Pozitivní i negativní cykly
  • Manuální nastavení času a kontrola T°C v chladící komoře
  • Zaznamenávání teploty jádrové sondy
  • Možnost manuálního nastavení času
  • Možnost kontrola teploty v chladící komoře
  • Uchovávání cyklů do interní paměti
  • Manualní i automatické odmrazování


« Zpět