Pizza pec TL108 LCD pásová pizza pec
Autor: Miroslav Bílek | 9.5.2023
Tunelová pizza pec OEM TL108 LCD obstála v testování pro výrobu Štramberských uší
- Přesně nastavitelný pečící proces obstál v testování pro výrobu Štramberských uší a vyšel na jedničku.
- Konkurenční pizza pece nesplňovaly přesnou regulaci teploty a neobstály v posuzování kvality materiálů.
Průběžná tunelová pizza pec OEM Tunnel TL108 LCD, pásová tunelová elektrická pizza pec TL108 LCD jednokomorová pec se statickým ohřevem, pizza pec TL108 s LCD panelem video : https://youtu.be/co4koh_0lYI
- Rozměr pizza pece 2200x1270x422 mm
- Rozměr pečící komory 1000x800x105mm
- Elektrický příkon 20,5 kW 400V
- Šířka pásu pizza pece 800 mm
- Hmotnost 328 kg
- Horní ohřev s regulací teploty ANO
- Spodní ohřev s regulací teploty ANO
- Ohřev komory pece bez ventilátoru
Tunelová statická pizza pec je vhodná pro pečení pizzy a jiných gastronomických produktů. V peci lze fakticky vařit, ohřívat nebo regenerovat gastronomické výrobky (například bruschetta, zelenina, hotová jídla, sendviče, croissanty, ...) nepřetržitě. Průběžná pásová jednokomorová statická elektrická pizza pec s LCD displejem.
Šířka pásu 80 cm
Systém ohřevu pece je pasivní statický
Velmi přesně regulovatelné vrchní a spodní topná tělesa, která jsou nezávisle na sobě zvlášť ovladatelná pro optimální výsledek pečení stejně jako v tradiční elektrické peci bez posuvu pásu
UPOZORNĚNÍ NA KVALITU ZPRACOVÁNÍ celá pečící komora je obložená šamotem
- 7 předem nastavitelných programů pečení
- Funkce Eco Mode pro úsporu spotřeby během pracovních přestávek
- Rozměr komory 1000x800x105mm
- Maximální teplota 400°C
- Doporučená provozní teplota okolo 370°C až 380°C
Průměrná hodinová produkce při pečení pizzy
- Při ∅ pizzi 30 až 35cm 124kusů
- Při ∅ pizzy 45cm 45kusů
- Plech 60 x 40cm 28 kusů
- Hlučnost do 65 dB
- Sběrné nádoby pro sběr drobků umístěné pod dopravníkem na vstupu a výstupu pečící komory.
- Komory jsou stohovatelné, až 3 moduly nad sebou
- Regulovatelný čas posuvu pásu od 30 vteřin do 20 min
- Možnost zastavení pásu
- Maximální teplota 400°C
- Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla
- Ideální pizza pec OEM Tunnel TL108 LCD pro pečení Štramberských uší http://www.usiodhezounu.cz/
Trochu informací z historie vzniku Štramberských uší
Štramberské uši z Cukrárny U Hezounů Na Vápenkách 390/9, 742 21 Kopřivnice
Vyrábí štramberské uši starým klasickým váleným způsobem a tím je ruční práce. Nabízí luxusní balení štramberských uší po 10ks čerstvých uší balených do sáčku, maxi štramberské ucho nebo klasické balení po 10 ks.
V roce 1241 vtrhli Tataři na Moravu. Obyvatelé z celého okolí prchali k památníku Kotouč, kde se bránili Tatarům. Strhla se obrovská průtrž mračen a zatopila rybníky nad tatarským táborem až po okraj. Toho využili obránci Kotouče. Slezli po skalnatém svahu a prokopali hráze rybníků a zatopili tatarské ležení. Ráno prozkoumali prázdný tábor a našli v něm kožené měchy a v nich lidské nasolené uši, které Tataři odřízli křesťanům, aby svému chánovi dokázali, kolik jich zabili. Od té doby se ve Štramberku na Nanebevstoupení Páně koná pouť a na počest vítězství místních obyvatel se z perníku a kořeněného těsta pečou již pověstné "Štramberské uši"
Produkt Štramberské ucho je chráněn ochrannou známkou č. 179218 a 227965 a zeměpisné označení v EU. Ruční výroba, vyráběno klasickým váleným způsobem.