Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

Pizza pec TL108 LCD pásová pizza pec

Autor: Miroslav Bílek | 9.5.2023

Tunelová pizza pec OEM TL108 LCD obstála v testování pro výrobu Štramberských uší

  1. Přesně nastavitelný pečící proces obstál v testování pro výrobu Štramberských uší a vyšel na jedničku.
  2. Konkurenční pizza pece nesplňovaly přesnou regulaci teploty a neobstály v posuzování kvality materiálů.

Průběžná tunelová pizza pec OEM Tunnel TL108 LCD, pásová tunelová elektrická pizza pec TL108 LCD jednokomorová pec se statickým ohřevem, pizza pec TL108 s LCD panelem video : https://youtu.be/co4koh_0lYI

Pizza pec TL108 LCD tunelová pásová pizza pec

  • Rozměr pizza pece 2200x1270x422 mm
  • Rozměr pečící komory 1000x800x105mm
  • Elektrický příkon 20,5 kW 400V
  • Šířka pásu pizza pece 800 mm
  • Hmotnost 328 kg
  • Horní ohřev s regulací teploty ANO
  • Spodní ohřev s regulací teploty ANO
  • Ohřev komory pece bez ventilátoru

Tunelová statická pizza pec je vhodná pro pečení pizzy a jiných gastronomických produktů. V peci lze fakticky vařit, ohřívat nebo regenerovat gastronomické výrobky (například bruschetta, zelenina, hotová jídla, sendviče, croissanty, ...) nepřetržitě. Průběžná pásová jednokomorová statická elektrická pizza pec s LCD displejem.

Šířka pásu 80 cm

Systém ohřevu pece je pasivní statický

Velmi přesně regulovatelné vrchní a spodní topná tělesa, která jsou nezávisle na sobě zvlášť ovladatelná pro optimální výsledek pečení stejně jako v tradiční elektrické peci bez posuvu pásu

UPOZORNĚNÍ NA KVALITU ZPRACOVÁNÍ celá pečící komora je obložená šamotem

  • 7 předem nastavitelných programů pečení
  • Funkce Eco Mode pro úsporu spotřeby během pracovních přestávek
  • Rozměr komory 1000x800x105mm
  • Maximální teplota 400°C
  • Doporučená provozní teplota okolo 370°C až 380°C

Průměrná hodinová produkce při pečení pizzy

  • Při ∅ pizzi 30 až 35cm 124kusů
  • Při ∅ pizzy 45cm 45kusů
  • Plech 60 x 40cm 28 kusů
  • Hlučnost do 65 dB
  • Sběrné nádoby pro sběr drobků umístěné pod dopravníkem na vstupu a výstupu pečící komory.
  • Komory jsou stohovatelné, až 3 moduly nad sebou
  • Regulovatelný čas posuvu pásu od 30 vteřin do 20 min
  • Možnost zastavení pásu
  • Maximální teplota 400°C
  • Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla
  • Ideální pizza pec OEM Tunnel TL108 LCD pro pečení Štramberských uší http://www.usiodhezounu.cz/

Trochu informací z historie vzniku Štramberských uší 

Štramberské uši z Cukrárny U Hezounů Na Vápenkách 390/9, 742 21 Kopřivnice

Pizza pec TL108 LCD výroba Štramberských uší

Vyrábí štramberské uši starým klasickým váleným způsobem a tím je ruční práce. Nabízí luxusní balení štramberských uší po 10ks čerstvých uší balených do sáčku, maxi štramberské ucho nebo klasické balení po 10 ks.

V roce 1241 vtrhli Tataři na Moravu. Obyvatelé z celého okolí prchali k památníku Kotouč, kde se bránili Tatarům. Strhla se obrovská průtrž mračen a zatopila rybníky nad tatarským táborem až po okraj. Toho využili obránci Kotouče. Slezli po skalnatém svahu a prokopali hráze rybníků a zatopili tatarské ležení. Ráno prozkoumali prázdný tábor a našli v něm kožené měchy a v nich lidské nasolené uši, které Tataři odřízli křesťanům, aby svému chánovi dokázali, kolik jich zabili. Od té doby se ve Štramberku na Nanebevstoupení Páně koná pouť a na počest vítězství místních obyvatel se z perníku a kořeněného těsta pečou již pověstné "Štramberské uši"

Produkt Štramberské ucho je chráněn ochrannou známkou č. 179218 a 227965 a zeměpisné označení v EU. Ruční výroba, vyráběno klasickým váleným způsobem.

Stramberske usi vyrobna U Hezounu Stramberk

 

« Zpět na seznam aktualit