Convotherm OEB 20.10. Easy Touch
Autor: Miroslav Bílek | 10.8.2012
Convotherm OEB 20.10. Easy Touch
CONVOTHERM OEB 20.10 EASY TOUCH elektrický bojlerový konvektomat s kapacitou 20 ks gastronádob 1/1 nebo 40 ks gastronádob ½, rozteč vsunů 67 mm18 x pekařský plech 600x400 mm na objednávku rozteč mezi vsuny 80 mm
Elektrický konvektomat CONVOTHERM EASY TOUCH 20 GN 1/1 s bojlerovým generátorem vývinu páry
- Rozměry konvektomatu CONVOTHERM OEB 20.10. Easy Touch 947 x 855 x 1952 mm
- Hmotnost konvektomatu CONVOTHERM OEB 20.10. Easy Touch 295 kg
- Elektrický konvektomat CONVOTHERM OEB 20.10 EASY TOUCH 20 GN velikosti 1/1
ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA MODELU OES 20.10 EASY TOUCH
- Konvektomat model Convotherm OEB 20.10 EASY TOUCH
- Dotykový displej v ovladači EASY TOUCH
- Robustní provedení z nerez oceli, zaoblené rohy ve varné komoře
- Motorová brzda malý únik páry při otevření dveří
- Patentově chráněné zasouvání dveří při otevírání o 130°
- Uzávěr dveří s otočnou páčkou funkcí doražení
- Ventilátor s auto reverzním systémem a dvěma rychlostmi nastavení
- Vícebodový snímač vnitřní teploty varné komory
- Několikastupňová redukce páry
- Automatické vyplachování bojleru
- Otočná klika dveří s bezpečnostní neutrální pozicí při otevření dveří
- Advanced Closed System a automatické nastavení vlhkosti Crisp & Tasty
- PATENTOVANÝ UZAVŘENÝ VARNÝ SYSTÉM CONVOTHERM nevyžaduje vyšší teploty pro vaření jako mají jiné konvektomaty
- Režim pára 30°C až 120°C úspora energie pro vaření, dušení a pošírování
- Režim horký vzduch s párou 100°C až 250°C úspora energie pro pečení a pečení pekárenských produktů
- Režim horký vzduch 30°C až 250°C úspora energie pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování
- Režim regenerace 120°C až 160°C úspora energie k rychlému perfektnímu ohřátí na talíři nebo na míse u připravených jídel
- Press & Go jednoduchá perfektní obsluha, symboly pro osm nejčastěji používaných varných postupů
- Tray Timer časovač nakládání surovin podle potřeb dovaření
- CrispTasty odvlhčení v uzavřeném systému v několika úrovních
- Modulové procesorové řízení s textovým diplejem a samokontrolou modulu
- Předvolba času startu v režimu reálného času
- 250 programovatelných receptů, každý až o 20ti krocích
- Noční vaření s přednastavením varných režimů s odloženým startem
- DELTA T ∆T vaření
- Regulace rychlosti výkonu ventilátoru
- Vícebodový snímač vnitřní teploty varné komory
- Kuchařská kniha CONVOTHERM s přednastavenými recepty
- Antibakteriální bezpečnostní otočná klika dveří
- CONVO Clean plně automatický systém mytí varné komory ve čtyřech stupních nastavení a RYCHLÝ POHOTOVOSTNÍ CYKLUS. Spotřeba vody při nejkratším cyklu 8 až 10 litrů vody
- Integrovaná ruční tlaková sprcha
- Výběr mezi konstrukcí na zásuvy na GN 325x530mm nebo EN 400x600mm GN rozteč vsuvů 68mm, EN rozteč vsuvů 80 mm
- Dvojité skleněné dveře s nastavitelným dorazem a samovyprazdňovací odkapávací nádobou na zachycení kondenzátu
- Bezpečnostní otočná klika dveří patent CONVOTHERM
- Spínač dveří nepodléhající opotřebení
- Hygienické zásuvné těsnění snadné vyjmutí pro čištění
- Doraz dveří vlevo
- Záchytná nádoba na kondenzát ve varné komoře u stolních modulů
- Osvětlení vnitřního prostoru s nárazu vzdorným skleněným krytem
- Permanentní auto diagnostika rozpoznání softwarových chyb
- Systém s textovým popisem závady
- Nouzový režim při provozu přístroje je s omezenou funkcí možný i při technických závadách
- Podrobná dokumentace,seznamy náhradních dílů a schémata zapojení jsou uloženy v zařízení
- Flexibilní využití nabízí různé velikosti gastronádob a různou rozteč vsunů
- Interní ukládání dat HACCP
- Rozhraní USB a Internet
- Programovatelné pro neomezený počet receptů, každý až s 99 kroky
- Ukládání všech nastavení a receptů v přídavném paměťovém modulu - modul identity
- Snadné ovládání pomocí ikon, světelný grafický displej s plným zobrazením textu
- Ochrana před proudem vody IPX4
TECHNICKÉ INFORMACE PRO INSTALACI OEB 20.10 EASY TOUCH
PŘÍPOJKA VODY
- Studená voda 3/4" tlak 2 až 6 bar, vodovodní kohout a filtr musí být instalovány v blízkosti přístroje
- Technologická voda kvalita pitné vody s celkovou tvrdostí 7-7°dH pH 6,5 až 8,5 vodivostí 10-200µS/cm, Cl max 100mg/l, SO4 max 400mg/l, Fe max 0,1mg/l, Mn max 0,05mg/l, Cu max0,05mg/l, Cl2 max0,1mg/l. Vždy je nutné instalovat zařízení pro úpravu vody
ODTOK VODY
- DN50, pevné připojení nebo nálevkový sifon
PŘÍVOD A ODVOD VZDUCHU PRO OEB 20.10 EASY TOUCH
- Citelné odevzdané teplo 1100 J/h, Latentní odevzdané teplo 1000 J/h
- Přístroj je určen výhradně pro průmyslové využití
- Ochrana před stříkající vodou IPX4
- Kontrolní značka TÜV GS
- Hlukové emise
ČLENĚNÍ MOŽNOSTÍ VÝBĚRU GASTRONÁDOB
- Kapacita 20x 1/1 GN 40mm, 40 x 1/2 GN, 17 x EN
- 61 talířů Ø 320 mm
ELEKTRICKÉ PŘIPOJENÍ
- Příkon 39,6 kW
- Jištění 52,8A
- Připojení odtahu spalin na ventilaci s bezpečnostním vypínačem
INSTALACE HORKOVZDUŠNÉ PARNÍ TROUBY OEB 20.10 EASY TOUCH
- Přístroj musí být instalován vodorovně
- Neinstalujte přístroj vedle, nad nebo pod tepelný zdroj nebo do blízkosti hořlavých povrchů
- Bezpečnostní vzdálenosti
- Vlevo/vpravo 50 mm
- Zezadu 50 mm
- Shora 500 mm - pro ventilaci
VOLITELNÉ VYBAVENÍ MODELU OEB 20.10 EASY TOUCH
- HACCPViewer pro vyhodnocení uložených dat HACCP EasyTouch, včetně USB flash disku pro export dat
- Easy Recipe snadné recepty včetně USB flash disku pro export dat
- EasyView jednoduché zobrazení, včetně USB flash disku pro export dat
- Senzor vakua místo teplotní sondy jádra
- Zvláštní napájecí napětí
DALŠÍ PŘÍPLATKOVÉ VYBAVENÍ OEB 20.10 EASY TOUCH
- Zavážecí vozíky na GN se dvěma pevnými a dvěma otočnými kolečky s brzdou
- Digestoř k postavení na zařízení
- Banketní systém, banketní termoplášť
- Set pro připojení na odpad
- Set pro připojení vody
- Speciální rošty na kuřata, bodec na jehňata, selata
- Rukavice na grilování
- Plechy na pekárenské pečení