Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Konvektomat KME 101 X LAINOX GREEN

Autor: Miroslav Bílek | 24.1.2014

Konvektomat KME 081X a KME 101 X LAINOX GREEN JSOU NÁŠIMI FAVORITY

Lainox bojlerové konvektomaty KME 081 X a KME 101X  patří v prodeji k těm nejlepším modelům bojlerových konvektomatů pro náročné klienty ve výrobnách, restauracích a hotelích

Další instalace konvektomatu LAINOX HEART GREEN s ovladačem X byl nainstalován ve výrobně jídel v Moravanech u Brna na Bobravě a.s.

Klient zvažoval jiné značky konvektomatu jako Rational, MKN, Eloma, RETIGO. Když si vyzkoušel funkce a ovládání tohoto stroje byl nadšený.

Rozhodl se pro naší firmu z důvodu servisu, know how a obchodního zázemí s předváděcími obchodními prostory

LAINOX KME 101 X BOJLEROVÝ KONVEKTOMAT

KME 101 X LAINOX GREEN KONVEKTOMAT LAINOX HEART GREEN X  SYSTÉM  VÝVINU PÁRY TLAKOVÝ BOJLER

  • ROZMĚR  930x795x1030 mm
  • PŘÍKON 16 kW
  • KAPACITA ZAŘÍZENÍ 10GN 1/1 65 mm hlubokých
  • ROZESTUPY VODÍCÍCH LYŽIN 70 mm
  • VEŠKERÁ KOMUNIKACE V ČESKEM JAZYCE, včetně popisů
  • TECHNICKÉ VYBAVENÍ A FUNKCE KONVEKTOMATU
  • NOVÁ VÝKONOST, VÍCE RYCHOLOSTÍ, CÍLENÁ CIRKULACE VZDUCHU
  • AUTOMATICKÉ VAŘENÍ  ICS je INTERAKTIVNÍ SYSTÉM VAŘENÍ nepřetržitém automatickém hlídaní přesného nastavení přípravy pokrmu tak, aby výsledek vaření byl pokaždé perfektní.Umožňuje kuchaří maximální kreativitu nastavení, svobodu v přemýšlení experimentovat s novými kulinářskými kreacemi . Krok po kroku navádí uživatele ke správnosti jeho řešení
  • AUTOMATICKÉ VAŘENÍ EXTRA pro teplou přípravu, ohřívání , rozmrazování,
  • Víceúrovňové vaření
  • Vaření s vakuovanými  potravinami

ICS DVACET PROVOZNÍCH REŽIMŮ LAINOX Heart Green verze X

  • 1.Horký vzduch 30°C až 300°C
  • 2.Pára 30°C až 130°C
  • 3.Nízkoteplotní pára 50°C až 85°C pro jemnou úpravu surovin jako créme karamel, paštiky atd.
  • 4.Pára do 100°C určeno pro zeleninu, o 20% rychlejší než klasické vaření ve vodě
  • 5.Přehřátá pára do 130°C určeno pro tepelnou úpravu velkého množství zamražené zeleniny. Výhodou je rychlý přenos tepla na surovinu s efektem zkrácení doby úpravy a snížení nákladů na přípravu pokrmu.
  • 6.NOČNÍ VAŘENÍ s možností nastavení odloženého startu
  • 7.ZAVAŘOVÁNÍ párou s řízeným časem úpravy
  • 8.KOMBINACE příprava horký vzduch a pára se systémem Autoclima 30°C až 300°C
  • 9.REGENERACE se systémem Autoklima 120°C až 140°C
  • 10.AUTOMATICKÉ UDRŽOVÁNÍ hotových pokrmů s autoklima
  • 11.FAST DRY patentováno Lainox, určeno pro gratinování, fritování a zapékání, je možné nastavit automaticky nebo manuálně. Je to rychlá redukce vlhkosti ve varné komoře.
  • 12.DELTA T příprava jídel s dlouhým časem
  • 13.FUNKCE PLUS  v kombinaci s DELTA T
  • 14.AUTOMATICKÁ PŘEDVOLBA ZAPNUTÍ I VYPNUTÍ ZAŘÍZENÍ
  • 15.AUTOKLIMA patentováno Lainox pro udržování teplých pokrmů systémem udržování správné teploty i vlhkosti bez následného rozvaření pokrmu.
  • 16.ZABARVOVÁNÍ - Konečná příprava pokrmů se třemi stupni propečení , zvláště u masa – konečné zabarvení
  • 17.KYNÁRNA - Kynutí těsta
  • 18. Multilevel souběžné vaření různých pokrmů, konvektomat zvukově i vizuálně upozorní na jednotlivé ukončení každého pokrmu podle přednastavení v jednotlivých zásuvech
  • 19. JIT – Just In Time patentováno Lainox organizované vaření, jídla s různými časy tepelné úpravy mohou být vařena souběžně, konvektomat průběžně upozorňuje k vkládání do jednotlivých zásuvů, tak aby pokrmy byly dokončeny současně v jeden okamžik.
  • 20.VAKUOVÉ vaření v případě zakoupení sondy Ø 1mm.
  1. Rovnoměrné rozdělení energie ve varném prostoru díky nové mnohoúhelníkové konstrukci varné komory u každého modelu Lainox HeartGreen ve standardu.
  2. PŘEDNASTAVENO 370 otestovaných a uložených varných postupů
  3. Intuitivně můžete vstupovat, ukládat i přepisovat a dolaďovat varné režimy
  4. MANUALNÍ PROGRAMOVÁNÍ pro 400 varných postupů vaření s automatickou
  5. posloupností  do 15 cyklů
  6. TOUCH SCREEN je INTUITIVNÍ PROGRAMOVATELNÝ ELEKTRONICKÝ DOTYKOVÝ
  7. LCD BAREVNÝ DISPLEJ s centrálním ovladačem SCROLLEREM
  8. FUNKCE AUTOCLIMA je elektronicky řízené hlídání kvality vaření s přesnou  regulací teploty a vlhkosti, zajistí po dovaření 100% kvalitu pokrmu jakou potřebujete
  9. VLASTNÍ AUTODIAGNOSTIKA PARAMETRŮ A CHYB
  10. 6 RYCHLOSTÍ VENTILÁTORU , můžete si nastavit i svoje parametry
  11. AUTOREVERZ je rovnoměrná cirkulace vzduchu v prostoru pro tepelnou úpravu s automatickou dmychadlovou reverzací
  12. USB připojení s pamětí , kde si kuchař může podle svého požadavku
  13. načíst a stáhnout si recepty, programy, data pro HACCP nebo provést update softwaru
  14. kdykoliv to obsluha potřebuje
  15. VÍCEBODOVÁ VPICHOVACÍ SONDA Ø3mm měření teploty jádra pokrmu
  16. hlídá spolehlivě jeho propečení ve čtyřech teplotních zónách od 30°C až 100°C měření ve 4 bodech
  17. Vnitřní osvětlení varného prostoru pro tepelnou úpravu
  18. Vzdálenost profilů pro položení gastronádob GN 1/1 je 70 mm
  19. STANDARDNĚ POLOAUTOMATICKÝ MYCÍ SYSTÉM s ručním mytím
  20. Integrovaná ruční sprcha s automatickým navíjením
  21. Systém CALOUT Lainox - ochrana bojleru před zavápněním – start lze nastavit dle potřeby uživatele na jakoukoli hodinu.
  22. X1100 Dva rošty GN1/1 nerezové 530x325 mm v ceně konvektomatu
  23. Příprava pokrmů v automatickém sledu až 400 programů s 15 ti podkroky
  24. Tlačítka pro zvlhčení, rychlé chlazení při otevřených dveřích,osvětlení
  25. varné komory.
  26. NA PŘÁNÍ VÁM MŮŽEME DOPLNIT VÝBAVU KONVEKTOMATU O :
  27. PŘÍPLATKOVÁ VÝBAVA STROJE POUZE při objednávce zařízení !!!!!
  28. KLM101 Automatický systém mytí AWS s 10l přípravku DL010 zdarma
  29. ETH Příplatek za rozhraní Ethernet
  30. Úprava pro napojení do sítě o jiném napětí

SN Příplatek za funkci optimalizace spotřeby energie

KPS101 Obrácené dveře

DALŠÍ PŘÍPLATKOVÁ VÝBAVA lze doobjednat DODATEČNĚ

  1. KSA 001 Sonda jádra Ø 1mm (pokud je již sonda Ø3mm ve vybavení)
  2. KSM 002 NEZÁVISLÉ dvě vícebodové sondy Ø3mm na centrálním kabelu
  3. DVOJE SAMOSTATNÉ SNÍMÁNÍ PARAMETRŮ
  4. KSA 002 NEZÁVISLÉ dvě jednobodové sondy Ø 1mm na centrálním kabelu
  5. pro malé kousky pokrmu
  6. KFX101 Tukový filtr
  7. USB port s aktualizací software USB
  8. KP004 Kit nožičky
  9. RP004 Kit kolečka – pro elektrické verze
  10. EXTERNÍ VYBAVENÍ - LZE DOOBJEDNAT POZDĚJI
  11. KSS101 Vyjímatelný rám s lyžinami na gastronádoby s vkládacím rámem, 575x330x730xmm
  12. KPP101 Vyjímatelná struktura na 24ks talířů o průměru 310 mm s vkládacím rámem, 575x330x730xmm
  13. KCP101 TERMOOBAL NA VYJÍMATELNÝ RÁM
  14. UPOZORNĚNÍ PRO KUPUJÍCÍHO A PROVOZOVATELE
  15. Zařízení smí být napojeno pouze na upravenou pitnou vodu s maximální tvrdostí
  16. do 4°N . I když má zařízení ve standardní výbavě patentovaný systém odvápnění CalOut,
  17. doporučujeme připojit k automatickému změkčovači.
  18. Prodejce neodpovídá za jakékoli poškození zařízení vlivem nevhodného
  19. používání, nedodržování záručních podmínek, zjištění servisu či technického úpravy třetí
  20. osobou, používání jiného čistícího prostředku než je dodávaný prodávajícím, nebo zanesení
  21. konvektomatu minerálními usazeninami.

« Zpět