Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: gastrobrno@gastrobrno.cz

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

OEB 12.20. CONVOTHERM 24 GN 11 STANDARD

Autor: Miroslav Bílek | 14.2.2013

OEB 12.20 CONVOTHERM s ovladačem STANDARD a panelem Press & Go

Vynikající výkon, kvalita a spolehlivost, to je CONVOTHERM OEB 12.20

Kapacita 24 GN 1/1 nebo 12 GN 2/1

Provozní médium elektrika s příkonem 34,4 kW

OEB 12.20. Convotherm STANDARD vývin ostré páry z bojleru

Velmi robustní a výkonný model konvektomatu CONVOTHERM

Nízký zavážecí vozík s rámem je bezpečnější pro manipulaci

OEB 12.20. CONVOTHERM STANDARD 24 GN 1/1

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA  MODELU OEB 12.20 CONVOTHERM STANDARD

PATENTOVANÉ ZASOUVACÍ DVEŘE bezpečná manipulace a menší nároky na místo

UZAVŘENÝ SYSTĚM VAŘENÍ téměř omezuje pachy a množství unikající páry

OEB 12.20 STANDARD ovládání numerické, programovatelné

Press & Go bojlerový model má tuto funkci ve standardu, jedním tlačítkem na ovládacím panelu spustíte okamžitě předem nastavený program. Tato funkce je ideální pro výrobny jídel, hotely a vývařovny

Robustní provedení z nerez oceli, zaoblené rohy ve varné komoře

Advanced Closed System a automatické nastavení vlhkosti Crisp & Tasty

PATENTOVÁNO CONVOTHERM UZAVŘENÝ VARNÝ SYSTÉM nevyžaduje vyšší teploty

Pára 30°C až 120°C (úspora energie) pro vaření, dušení a pošírování

Horký vzduch s párou 100°C až 250°C (úspora energie)

pro pečení a pečení pekárenských produktů

Horký vzduch 30°C až 250°C značná úspora energie

pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování

Regenerace 120°C až 160°C značná úspora energie

k rychlému perfektnímu ohřátí na talíři nebo na míse připravených jídel

PATENTOVÁNO Press & Go jednoduchá perfektní obsluha

Tray Timer časovač nakládání podle úrovní

Předvolba času startu v režimu reálného času

Snížení rychlosti ventilátoru

Vícebodový snímač vnitřní teploty sonda

Noční vaření, ∆T vaření

Kuchařská kniha CONVOTHERM s předprogramovanými recepty

PATENTOVÁNO zasouvací dveře s bezpeřnoéstní klikou

PATENTOVÁNO antibakteriální bezpečnostní otočná klika dveří

Ruční tlaková sprcha

Výběr mezi konstrukcí na zásuvy na GN (325x530mm) nebo EN (400x600mm)

GN rozteč zásuvů na GN je 68mm nebo EN rozteč zásuvů  80 mm

Dvojité skleněné dveře s nastavitelným dorazem a samo vyprazdňovací odkapávací nádobou na zachycení kondenzátu

Bezpečnostní otočná klika dveří

Spínač dveří nepodléhající opotřebení

Hygienické zásuvné těsnění snadné vyjmutí pro čištění

Doraz dveří vlevo za příplatek

Záchytná nádoba na kondenzát ve varné komoře u stolních modulů

Osvětlení vnitřního prostoru s nárazu vzdorným skleněným krytem

Permanentní auto diagnostika rozpoznání chyb

Systém s textovým popisem závady

Nouzový režim provoz přístroje je s omezenou funkcí možný i při technických

závadách

Podrobná dokumentace,seznamy náhradních dílů a schémata zapojení jsou uloženy v zařízení

Vícebodový snímač vnitřní teploty

Několikastupňová redukce páry

Flexibilní využití nabízí různé velikosti gastronádob a různou rozteč vsunů

Programovatelné pro 250 receptů, každý až s 20 kroky

Rozhraní RS 232

Ukládání všech nastavení a receptů v přídavném paměťovém modulu - modul identity

Snadné ovládání pomocí ikon, světelný grafický displej s plným zobrazením textu

Digitální jednoduché nastavení teploty, času a teploty jádra

Verze s bojlerem

Ochrana před proudem vody IPX4

Uzávěr dveří s otočnou páčkou funkcí doražení

TECHNICKÉ INFORMACE PRO INSTALACI

VODNÍ PŘÍPOJKA

Studená voda 3/4" tlak 2 až 6 bar, vodovodní kohout a filtr musí být instalovány

v blízkosti přístroje

Technologická voda kvalita pitné vody s celkovou tvrdostí 7-7°dH pH 6,5 až 8,5

vodivostí 10-200µS/cm, Cl max. 100mg/l, SO4 max. 400mg/l, Fe max. 0,1mg/l

Mn max. 0,05mg/l, Cu max. 0,05mg/l, Cl2 max. 0,1mg/l

Vždy je nutné instalovat zařízení pro úpravu vody

ODTOK VODY

DN50, pevné připojení nebo nálevkový sifon

PŘÍVOD A ODVOD VZDUCHU

Citelné odevzdané teplo 1100 J/h

Latentní odevzdané teplo 1000 J/h

Přístroj je určen výhradně pro průmyslové využití.

Ochrana před stříkající vodou IPX4

Kontrolní značka TÜV GS

Hlukové emise

ČLENĚNÍ MOŽNOSTÍ VÝBĚRU GASTRONÁDOB

12 x 2/1 GN 40mm, 24 x 1/1 GN, 10 x EN

74 talířů Ø 320 mm

ELEKTRICKÉ PŘIPOJENÍ

Příkon 34,4 kW

Jištění 48A

Připojení odtahu spalin na ventilaci s bezpečnostním vypínačem

INSTALACE HORKOVZDUŠNÉ PARNÍ TROUBY

Rozměry přístroje 1232x1055x1416 mm, 342 kg

Přístroj musí být instalován vodorovně

Neinstalujte přístroj vedle, nad nebo pod tepelný zdroj

nebo do blízkosti hořlavých povrchů

Bezpečnostní vzdálenosti

Vlevo/vpravo 50 mm

Zezadu 50 mm

Shora 500 mm - pro ventilaci

VOLITELNÉ VYBAVENÍ MODELU OEB 12.20 CONVOTHERM s ovladačem STANDARD

Senzor vakua místo teplotní sondy jádra

CONVOClean automatický systém plně mytí v několika úrovních nastavení

Rozhraní RS485, USB , Ethernet

CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci

a archivování procesů vaření s rozhraním RS 485 

nebo CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci

a archivování procesů vaření s rozhraním RS 232/USB/Ethernet

Odpovídající rozhraní konvektomatu je třeba objednat zvlášť.

Grilovací verze se samostatným odvodem tuku a dvěma grilovacímí rošty

Zvláštní napájecí napětí

OEB CONVOTHERM 12.20. STANDARD DALŠÍ PŘÍPLATKOVÉ VYBAVENÍ

Zavážecí vozíky na GN se dvěma pevnými a dvěma otočnými kolečky s brzdou

CONVOVent je digestoř k postavení na zařízení

Banketní systém, banketní termoizolační plášť

Sada na grilování kuřat

Plechy na pekárenské pečení

« Zpět