Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

OES 6.10. CONVOTHERM Easy Touch

Autor: Miroslav Bílek

OES 6.10. CONVOTHERM s ovladačem Easy Touch s maximálním komfortem vaření

OES 6.10 CONVOTHERM elektrický nástřikový konvektomat 7 GN1/1 40 mm stolní

Elektrický  konvektomat CONVOTHERM EASY TOUCH 7 GN 1/1 40 mm ve stolním provedení s přímým nástřikem páry. Konvektomat CONVOTHERM 7 GN velikosti 1/1 hloubky 40 mm

OES 6.10. CONVOTHERM ZÁKLADNÍ TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA STOLNÍHO MODELU

6.10. Convotherm s ovladačem Easy Touch

Dotykový displej EASY TOUCH

EasyTouch dotykový odolný ovládací panel v českém jazyce

Robustní provedení z nerez oceli, zaoblené rohy ve varné komoře

Advanced Closed System a automatické nastavení vlhkosti Crisp & Tasty

OES 6.10. CONVOTHERM PATENTOVANÝ UZAVŘENÝ VARNÝ SYSTÉM nevyžaduje vyšší teploty, významně omezuje šíření pachů a ztrátu páry ve varné komoře. Umožňuje vaření při nižších teplotách o 10-15%

UZAVŘENÝ SYSTÉM VAŘENÍ

  1. Pára 30°C až 120°C v rámci úspory energie pro vaření, dušení a pošírování
  2. Horký vzduch s párou 100°C až 250°C zajistí úsporu energie pro pečení a pečení pekárenských produktů
  3. Horký vzduch 30°C až 250°C úspora energie pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování
  4. Regenerace 120°C až 160°C úspora energie k rychlému perfektnímu ohřátí na talíři nebo na míse připravených jídel
  5. Dotykový displej v ovladači EASY TOUCH
  6. Press & Go jednoduchá perfektní obsluha
  7. Tray Timer je časovač zakládání pokrmů podle úrovní jednotlivých režimů přípravy jídel do zásuvů
  8. Předvolba času startu v režimu reálného času
  9. Noční vaření, ∆T vaření
  10. Snížení tepelného výkonu a rychlosti ventilátoru
  11. Vícebodový snímač vnitřní teploty vnitřní sondou
  12. Kuchařská kniha CONVOTHERM s předprogramovanými recepty
  13. Zasouvací dveře Vám zajistí menší nároky na místo a bezpečnějí manipulaci

Convotherm jedinečný patent zasouvacích dveří

  • Antibakteriální bezpečnostní otočná klika dveří
  • CONVOClean systém plně automatického mytí v několika úrovních nastavení
  • Ruční tlaková sprcha
  • Výběr mezi konstrukcí na zásuvy na GN (325x530mm) nebo EN (400x600mm)
  • GN rozteč vsuvů 68mm, EN rozteč vsuvů 95 mm
  • Dvojité skleněné dveře s nastavitelným dorazem a samovyprazdňovací odkapávací nádobou na zachycení kondenzátu
  • Bezpečnostní otočná klika dveří

Convotherm bezpečnostní klika dveří

  • Spínač dveří nepodléhající opotřebení
  • Hygienické zásuvné těsnění pro snadné vyjmutí a čištění
  • Doraz dveří vlevo
  • Záchytná nádoba na kondenzát ve varné komoře u stolních modulů
  • Osvětlení vnitřního prostoru s nárazu vzdorným skleněným krytem
  • Permanentní autodiagnostika rozpoznání chyb
  • Systém s textovým popisem závady
  • Nouzový režim zajistí provoz přístroje s omezenou funkcí možný který se aktivuje i při technických závadách
  • Podrobná dokumentace, seznamy náhradních dílů a schémata zapojení jsou uloženy v zařízení
  • Vícebodový snímač vnitřní teploty
  • Několikastupňová redukce páry
  • Flexibilní využití nabízí různé velikosti gastronádob a různou rozteč vsunů
  • Interní ukládání dat HACCP
  • Rozhraní USB a Ethernet
  • Programovatelné pro neomezený počet receptů, každý až s 99 kroky
  • Ukládání všech nastavení a receptů v přídavném paměťovém modulu modul identity
  • Snadné ovládání pomocí ikon, světelný grafický displej s plným zobrazením textu
  • Verze se zařízením nástřiku páry
  • Ochrana před proudem vody IPX4
  • Uzávěr dveří s otočnou páčkou funkcí doražení

OES 6.10. EASY TOUCH TECHNICKÉ INFORMACE PRO INSTALACI

VODNÍ PŘÍPOJKA

Studená voda 3/4" tlak 2 až 6 bar, vodovodní kohout a filtr musí být instalovány

v blízkosti přístroje

Technologická voda kvalita pitné vody s celkovou tvrdostí 7-7°dH pH 6,5 až 8,5

vodivostí 10-200µS/cm, Cl max 100mg/l, SO4 max 400mg/l, Fe max 0,1mg/l

Mn max 0,05mg/l, Cu max0,05mg/l, Cl2 max0,1mg/l

Vždy je nutné instalovat zařízení pro úpravu vody

ODTOK VODY

DN50, pevné připojení nebo nálevkový sifon

PŘÍVOD A ODVOD VZDUCHU

Citelné odevzdané teplo 1100 J/h

Latentní odevzdané teplo 1000 J/h

Přístroj je určen výhradně pro průmyslové využití.

Ochrana před stříkající vodou IPX4

Kontrolní značka TÜV GS

Hlukové emise

OES 6.10 ČLENĚNÍ MOŽNOSTÍ VÝBĚRU GASTRONÁDOB

7 x 1/1 GN 40mm, 14 x 1/2 GN, 5 x EN

20 talířů banketního systému

ELEKTRICKÉ PŘIPOJENÍ

Příkon 11,4 kW

Jištění 15,7A

Připojení odtahu spalin na ventilaci s bezpečnostním vypínačem

INSTALACE HORKOVZDUŠNÉ PARNÍ TROUBY

Rozměry přístroje 932 x 805 x 852 mm, 136 kg

Přístroj musí být instalován vodorovně

Neinstalujte přístroj vedle, nad nebo pod tepelný zdroj

nebo do blízkosti hořlavých povrchů

Bezpečnostní vzdálenosti

Vlevo/vpravo 50 mm

Zezadu 50 mm

Shora 500 mm pro ventilaci

VOLITELNÉ ZAKÁZKOVÉ VYBAVENÍ MODELU OES 6.10 EASY TOUCH

  1. DOPORUČUJEME ZAKOUPIT Montážní podstavec - instalace šetřící místo
  2. HACCPViewer pro vyhodnocení uložených dat HACCP EasyTouch, včetně
  3. USB flash disku pro export dat
  4. EasyRecipe snadné recepty včetně USB flash disku pro export dat
  5. EasyView jednoduché zobrazení včetně USB flash disku pro export dat
  6. Senzor vakua místo teplotní sondy jádra
  7. Grilovací verze se samostatným odvodem tuku a dvěma grilovacímí rošty
  8. Zvláštní napájecí napětí

6.10. CONVOTHERM EASY TOUCH DALŠÍ PŘÍPLATKOVÉ VYBAVENÍ KONVEKTOMATU

  1. Zavážecí vozíky na GN se dvěma pevnými a dvěma otočnými kolečky s brzdou
  2. Stacking kit možnost stavění dvou modelů 6.10 na sebe nebo modely 6.10 na 10.10
  3. Digestoř k postavení na zařízení
  4. Banketní systém, banketní termoplášť
  5. Sada na grilování kuřat
  6. Plechy na pekárenské pečení

 

« Zpět