Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Pizza pec tunelová HENERGO 75 LCD horkovzdušná pizza pec dvoupatrová

Autor: Miroslav Bílek | 19.4.2021

Ventilovaná dvoupatrová el. pizza pec OEM®, šířka pásu 75cm, HENERGO® HV75 LCD „DUO“

Rozměr sestavy s podstavcem 2130x1500x1770 mm

YOTUBE reference : https://youtu.be/EmdX_PI1ubY

FB: https://www.facebook.com/100002014755895/videos/673562610324079/

V případě, že budete potřebovat zpracovat komplexní nabídku neváhejte a volejte PO - PÁ od 9.00 do 15.30 hod na 548 534 576 nebo 777 333 383 popřípadě napište na [email protected] nebo [email protected]

OEM HENERGO® HV75 LCD 2 ELEKTRICKÁ HORKOVZDUŠNÁ DVOUKOMOROVÁ PÁSOVÁ PIZZA PEC

Pizza pec horkovzdušná Henergo 75 LCD dvoupatrová

PÁSOVÁ TUNELOVÁ STOHOVATELNÁ PIZZA PEC OEM HENERGO® 75 LCD

Pizza pec horkovzdušná Henergo 75 LCD dvoupatrová pec

ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ INFORMACE DVOUPATROVÁ PIZZA PEC OEM HENERGO® 75 LCD

  • Ovládací panel s LCD displejem od dubna 2021
  • Pásová ventilovaná elektrická horkovzdušná pizza pec
  • Rozměr pásové pizza pece 2130x1500x1175 mm
  • Hmotnost 2 ks pizza pecí usazených na sobě 558 kg, hmotnost bez podstavce
  • Rozměr sestavy 2 pece nad sebou 2130x1500x1770 mm s OEM podstavcem originál
  • Elektrický příkon pizza pece 1ks 17,5kW 400V
  • Celkový elektrický příkon sestavy 2 ks pizza pece 37 kW 400V
  • Šířka posuvného pásu 750 mm
  • Pizzu je nutné péci na kulatých sítech, kovových formách nebo cukrářských platech
  • Profesionální horkovzdušná ventilovaná tunelová pizza pec OEM HENERGO® 75 LCD
  • Využití nejen pro pečení pizzy, ale i jiných gastronomických/pekařských produktů
  • Průběžná tunelová pásová elektrická pizza pec OEM HENERGO® 75 LCD s digitálním displejem

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pro rovnoměrné upečení pizzy je, aby těsto mělo pro každý kus stejnou výšku

Tunelová horkovzdušná pizza pec HENERGO 75 LCD OEM

TECHNOLOGICKÉ PARAMETRY PIZZA PECE HENERGO 75 LCD sestava 2 pece nad sebou

  • Rozměr pečící komory 750x1100x120mm
  • Maximální teplota horkého vzduchu 400°C
  • OPTIMÁLNÍ  PROVOZNÍ PRACOVNÍ TEPLOTA V ROZPĚTÍ od 360°C do 380°C

Průměrná hodinová produkce pizzy dle velikosti a hmotnosti těsta

  • Při průměru pizzy 30cm až 35cm do maximálně 210 kusů za hod
  • Při průměru pizzy 45cm až 50cm do maximálně 80 kusů za hod
  • Při velikosti plechu 60x40cm do maximálně 40 kusů za hod

PROČ ZVAŽOVAT NÁKUP TUNELOVÉ PÁSOVÉ PIZZA PECE  HENERGO 75 LCD ?

Pasova pizza pec Henergo HV75 LCD

Velmi masivní konstrukce pizza pece HENERGO 75 LCD, která Vám přináší prémiovou kvalitu a provozní spolehlivost po dlouhou dobu

Pizza pec Henergo 75LCD systém ventilace horkého vzduchu

  1. Patentovaná technická řešení pro zajištění stejnoměrného proudění vzduchu, úspory a snížení tepelných ztrát
  2. Originální systém tepelné izolace
  3. Nízká hlučnost 65 dB elektrická verze 38dB plynová verze
  4. Široké kontrolní dveře s dvojitým keramickým sklem
  5. Vybaveno programy economy, samočištění, rozmrazování a autodiagnostika
  6. Možnost uložení programů pečení pizzy a jiných produktů pomocí tří tlačítek pro ukládání a zastavení pásu pro pečení dle potřeby
  7. Komory jsou stohovatelné až 3 na moduly pokud je sestava v elektrickém provedení
  8. Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla
  9. BELT CONTROL nastavitelný čas proběhnutí pásu od 1,5 do 30min
  10. AUTO CLEAN je funkce pro automatického čištění „pyrolýzou“
  11. Podstatou pyrolýzy je ohřev materiálu nad mez termické stability přítomných organických sloučenin, což vede k jejich štěpení až na stálé nízkomolekulární produkty a tuhý zbytek.
  12. Jednoduché rozmrazování produktů
  13. Možnost pečení chleba, croissantů a podobného sortimentu.
  14. Maximální dosažitelná teplota je 400°C
  15. Cca 30 min pro dosažení pracovní teploty

« Zpět