Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: gastrobrno@gastrobrno.cz

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Pizza pec OEM HENERGO 75 výroba pizzy Don Corleone

Realizace 2018 Cenový rozsah dle dohody nezveřejňujeme, řešíme individuálně

Výroba pizzy Don Corleone v moderní pizza peci OEM HENERGO 75. Profesionální řešení výrobny pizzy. Pásová pizza pec HENERGO 75. Ekonomicky nejlepší řešení pro výrobu pizzy. Skvělá kvalita pizzy, vysoká produktivita práce, výrazné úspory nákladů při výrobě pizzy. Pizza pec Henergo 75 OEM pásová pizza pec pro Vaše podnikání. Nabízíme komplexní profesionální servis při zavedení výroby pizzy. Naučíme Vás výrobu pizzy od A do Z.

Pizza pec HENERGO HV75 MONO OEM

  • Naše firma zajistila klientovi komplexní služby, včetně školení s italským specialistou.
  • Kontaktujte nás, pokud budete mít zájem o bližší informace na gastrobrno@gastrobrno.cz nebo office@gastrobrno.cz
  • Pizza pec HENERGO 75 je stavěna na vysokou technologickou zátěž. Horký vzduch zajistí optimální ROVNOMĚRNÉ PEČENÍ bez kompromisu. Naše firma je přímým obchodním zastoupením výrobce OEM a systemu PIZZA OEM.

Pizza pec Henergo H75 mono a pizza pec Henergo duo

Pásová pizza pec OEM HV75 MONO pizza pec s ventilací

  • STOHOVATELNÁ PIZZA PEC OEM HENERGO 75
  • Pásová ventilovaná elektrická ventilovaná pizza pec
  • Rozměr 2130x1500x570 mm
  • Příkon 18,5 kW/400V
  • Šířka pásu 750 mm
  • Profesionální ventilované tunelové pizza pece OEM HENERGO
  • Využití pro pečení pizzy i jiných gastronomických produktů, především pekařské a cukrárenské výrobky.
  • Patentovaný speciální systém rozvodu horkého vzduchu

Pizza pec Henergo 75 jednokomorová pizza pec

  1. Průběžná pásová jednokomorová elektrická pizza pec s digitálním displejem
  2. Rozměr komory 750x1100x120mm
  3. Maximální teplota 400°C
  4. Průměrná hodinová produkce pizzy:
  5. ∅ průměr 30 až 35cm 105kusů
  6. ∅ průměr 45 až 50cm 40kusů
  7. Plech 40x40cm 20 kusů
  8. Patentovaná technická řešení
  9. Spotřeby a snížení tepelných ztrát
  10. Systém tepelné izolace
  11. Nízká hlučnost 65 dB elektrická verze 38dB plynová verze
  12. Široké kontrolní dveře s dvojitým keramickým sklem
  13. Vybaveno programy economy, samočištění, rozmrazování a autodiagnostika
  14. Možnost uložení programů pečení pizzy a jiný produktů pomocí tří tlačítek pro ukládání a zastavení pásu pro pečení dle potřeby
  15. Komory jsou stohovatelné až 3 moduly pokud je sestava v elektrice
  16. Nastavitelný čas proběhnutí pásu od 1 do 30min
  17. Maximální teplot 400°C
  18. Cca 30 min pro dosažení pracovní teploty
  19. Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla.
  20. Poklice pece SR37510 nezbytná není součástí ceny

Pizza pec Henergo 75 jednokomorová pizza pec

 

« Zpět