Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Šoker H509 TS multifukční zařízení

Autor: Miroslav Bílek | 25.4.2018

Šokový zchlazovač H509TS The One HIBER, multifunkční zařízení nejen pro šokové zchlazování a zmrazování

Šokový zchlazovač The One H509TS přináší mnohostranné využití na malém prostoru profesionální kuchyně nebo cukrářské výrobny či pekárny

  • ROZMĚRY 790x820x1320 mm
  • KAPACITA 9 ks gastronádob 325x530mm nebo 9 ks pekařských plechů 400x600 mm
  • PŘÍKON 2,108 kW 230V
  • KONCENTRACE VÝKONU na malém prostoru
  • H509TS THE ONE je multifunkční šokový zchlazovač a zmrazovač s rozšířenými funkcemi pro tepelnou přípravu pokrmů, udržování pokrmu v dovařeném stavu v kombinaci se šokovým chlazením nebo mrazením, rozmrazování a řízené kynutí těsta a různé kombinace technologických procesů.
  • Multifunkční gastro zařízení H509TS THE ONE pro šokové chlazování a mrazení s přídavnými funkcemi pro kreativní gastronomii, které nesmí chybět v profesionální kuchyni
  • Ovládání dotykový TOUCH LED podsvícený displej 7" s přehlednou grafickou knihovnou a intuitivní logikou
  • hermetický kompresor
  • vyrobeno z nerezové oceli AISI 304 18/10
  • chladivo R452A
  • Revoluční řešení s využitím prostoru v kuchyni.
  • Flexibilita v mnoha ohledech.
  • Chladící výkon 2,108kW 230V
  • Výkon ohřevu 1,0 Kw 230V
  • PROVOZNÍ TEPLOTA OKOLNÍHO VZDUCHU DO 31°C

Soker H509TS multifunkční sokovaci zarizeni

DOPORUČUJEME V KOMBINACI S KONVEKTOMATEM

Základní funkce a režimy provozu pomocí intuitivních ikon dotykového displeje

Multifunkční zchlazovač a zmrazovač, šokovací zařízení pro

  1. Šokové chlazení z teploty 90°C na teplotu 3°C, kapacita zchlazování v 90' je 25kg. Časová délka režimu závisí na hustotě a velikosti produktu
  2. Šokové mrazení z teploty 90°C na teplotu -18°C, kapacita zmrazování v 240' je 16kg. Časová délka režimu závisí na hustotě a velikosti produktu
  3. Rozmrazování produktu, šetrné rozmrazování produktu umožňuje urychlení další úpravy produktu bez snížení kvality
  4. Časovaná kynárna, multifunkční šoker chlazením zastaví kynutí těsta. Automaticky udržuje těsto v klidu chlazené po dobu nastavenou uživatelem. Po uplynutí doby odpočívání se automaticky začne těsto pomalu zahřívat, čímž těsto akceleruje kynutí v přesně na požadovanou dobu.
  5. Pomalé nízkoteplotní vaření, vaření při nízkých teplotách Sous-vide nahrazuje plně jednoúčelová zařízení, využívá vlhkost a nízkou teplotu
  6. Udržování teploty, během provozu bývá multifukční šokový zchlazovač vypnutý, ale během výdeje jídel lze využít jako udržovací skříň.Teplota ve varné komoře je maximálně do 85°C
  7. Každá funkce má mnoho možností nastavení podle vybraného druhu a velikosti zpracovávaného produktu.
  8. Zařízení má 300 přednastavených možností, které lze upravovat, nebo lze vytvářet programy nové.
  9. Vyhřívaná sonda je u všech modelů v sérii
  10. Systém uložení plechů 325 x 530 mm GN1/1 nebo EN pekařských plechů 400x600mm bez nutnosti použití nářadí
  11. Rozteč mezi vsuny 60 mm
  12. Rychlá jednoduchá přípojka pro napojení sprchy v sérii. Sprcha za příplatek.
  13. Automatické cykly odtávání v sérii.
  14. Elektromagnetický ventil napouštění vody v sérii.
  15. Možnost vkládání a kopírování programů pomocí USB disku.
  16. Mimo alarmů lze ukládat každých 5' (modifikovatelně) teplotu v komoře a teplotu sondy pro HACCP, které lze uložit na USB a zkopírovat do PC nebo případně vytisknout

PŘÍPLATKOVÁ VÝBAVA THE ONE multifunkční zařízení šokový zchlazovač H509 TS

  • Gastronádoby
  • Verze 60Hz
  • Vodní kondenzátor
  • Kit kolečka
  • Vzdálená kondenzační jednotka
  • Ruční sprcha
  • Odnímatelný sterilizační systém

Sokovy zchlazovac a zmazovac H509TS The One

« Zpět