Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Šoker šokovací zařízení H512TS The One

Autor: Miroslav Bílek | 26.4.2018

Šokový zchlazovač H512TS The One HIBER, multifunkční zařízení nejen pro šokové chlazení a mrazení

Šoker H512TS The One HIBER přináší mnohostranné využití a koncentraci výkonu na malém prostoru

  • ROZMĚRY 790x820x1800 mm
  • KAPACITA 12 ks gastronádob 325x530mm nebo 12 ks pekařských plechů 400x600 mm
  • PŘÍKON 4,807 kW 400 V
  • KONCENTRACE VÝKONU na malém prostoru
  • H512 TS THE ONE je multifunkční šokový zchlazovač a zmrazovač s rozšířenými funkcemi pro tepelnou přípravu pokrmů, udržování pokrmu v dovařeném stavu v kombinaci se šokovým chlazením nebo mrazením, rozmrazování a řízené kynutí těsta a různé kombinace technologických procesů.
  • Multifunkční gastro zařízení H512TS THE ONE pro šokové chlazování a mrazení s přídavnými funkcemi pro kreativní gastronomii, které nesmí chybět v profesionální kuchyni
  • Ovládání dotykový TOUCH LED podsvícený displej 7" s přehlednou grafickou knihovnou a intuitivní logikou
  • hermetický kompresor
  • vyrobeno z nerezové oceli AISI 304 18/10
  • chladivo R452A
  • Revoluční řešení s využitím prostoru v kuchyni.
  • Flexibilita v mnoha ohledech.
  • Chladící výkon 4,807 kW
  • Výkon ohřevu 1,6 kW
  • PROVOZNÍ TEPLOTA OKOLNÍHO VZDUCHU DO 31°C

Šoker šokový zchlazovač H512TS The One Hiber

DOPORUČUJEME V KOMBINACI S KONVEKTOMATEM

Základní funkce a režimy provozu pomocí intuitivních ikon dotykového displeje

Multifunkční zchlazovač a zmrazovač, šokovací zařízení pro kreativní využití

  1. Šokové chlazení z teploty 90°C na teplotu 3°C, kapacita zchlazování v 90' je 36kg. Časová délka režimu závisí na hustotě a velikosti produktu
  2. Šokové mrazení z teploty 90°C na teplotu -18°C, kapacita zmrazování v 240' je 24kg. Časová délka režimu závisí na hustotě a velikosti produktu
  3. Rozmrazování produktu, šetrné rozmrazování produktu umožňuje urychlení další úpravy produktu bez snížení kvality
  4. Časovaná kynárna, multifunkční šoker chlazením zastaví kynutí těsta. Automaticky udržuje těsto v klidu chlazené po dobu nastavenou uživatelem. Po uplynutí doby „odpočívání“ se automaticky začne těsto pomalu zahřívat, čímž těsto akceleruje kynutí přesně na požadovanou dobu.
  5. Pomalé nízkoteplotní vaření, vaření při nízkých teplotách Sous-vide nahrazuje plně jednoúčelová zařízení, využívá vlhkost a nízkou teplotu
  6. Udržování teploty, během provozu bývá multifukční šokový zchlazovač vypnutý, ale během výdeje jídel lze využít jako udržovací skříň. Maximální teplota do 85°C
  7. Každá funkce má mnoho možností nastavení podle vybraného druhu a velikosti zpracovávaného produktu.
  8. Zařízení má 300 přednastavených možností, které lze upravovat, nebo lze vytvářet programy nové.
  9. Vyhřívaná sonda je u všech modelů v sérii
  10. Systém uložení plechů 325 x 530 mm GN1/1 nebo EN pekařských plechů 400x600mm bez nutnosti použití nářadí
  11. Rozteč mezi vsuny 60 mm
  12. Rychlá jednoduchá přípojka pro napojení sprchy v sérii. Sprcha za příplatek.
  13. Automatické cykly odtávání v sérii.
  14. Elektromagnetický ventil napouštění vody v sérii.
  15. Možnost vkládání a kopírování programů pomocí USB disku.
  16. Mimo alarmů lze ukládat každých 5' (modifikovatelně) teplotu v komoře a teplotu sondy pro HACCP, které lze uložit na USB a zkopírovat do PC nebo případně vytisknout

PŘÍPLATKOVÁ VÝBAVA THE ONE multifunkční šoker H512 TS

  • Gastronádoby
  • Verze 60Hz
  • Vodní kondenzátor
  • Kit kolečka
  • Vzdálená kondenzační jednotka
  • Ruční sprcha
  • Odnímatelný sterilizační systém

« Zpět