Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Šokový zchlazovač H505 TS

Autor: Miroslav Bílek | 25.4.2018

Šokový zchlazovač H505 TS The One multifunkční zařízení nejen pro šokové chlazení a mrazení

Šokový zchlazovač The One H505TS přináší revoluční řešení vícestranného využití

  • ROZMĚRY 790x720x850 mm
  • KAPACITA 5 ks gastronádob 325x530mm nebo 5 ks pekařských plechů 400x600 mm
  • PŘÍKON 1,43 kW 230V
  • Šoker H505TS THE ONE je multifunkční zchlazovač a zmrazovač s rozšířením funkcí pro tepelnou přípravu pokrmů, udržování pokrmu v dovařeném stavu, rozmrazování a řízené kynutí těsta
  • Šokovací zařízení H505TS THE ONE pro zchlazování a zmrazování s přídavnými funkcemi pro kreativní gastronomii, které nesmí chybět v profesionální kuchyni
  • Ovládání dotykový TOUCH LED podsvícený displej 7" s přehlednou grafickou knihovnou a intuitivní logikou
  • hermetický kompresor
  • vyrobeno z nerezové oceli AISI 304 18/10
  • chladivo R452A
  • Revoluční řešení s využitím prostoru v kuchyni.
  • Flexibilita v mnoha ohledech.
  • Chladící výkon 1,43kW
  • Výkon ohřevu 0,9kW
  • PROVOZNÍ TEPLOTA DO 31°C

Šokový zchlazovač multifunkční šoker H505TS The One

DOPORUČUJEME V KOMBINACI S KONVEKTOMATEM

Základní funkce a ovládání pomocí intuitivních ikon dotykového displeje

Multifunkční zchlazovací zařízení resp. šoker využijete pro:

  1. Šokové zchlazování z 90°C na 3°C, kapacita zchlazování v 90' je 18kg. Časová délka režimu závisí na hustotě a velikosti produktu
  2. Šokové zmrazování z 90°C na -18°C, kapacita zmrazování v 240' je 12kg. Časová délka režimu závisí na hustotě a velikosti produktu
  3. Rozmrazování produktu, šetrné rozmrazování produktu umožňuje urychlení další úpravy produktu bez snížení kvality
  4. Časovaná kynárna, zařízení zchlazením zastaví kynutí těsta. Automaticky udržuje těsto chlazené po dobu nastavenou uživatelem, po jejímž uplynutí automaticky začíná pomalu zahřívat, čímž těsto pokračuje v kynutí v přesně požadovanou dobu.
  5. Pomalé nízkoteplotní vaření, Sous-vide vaření při nízkých teplotách nahrazuje plně jednoúčelová zařízení, využívá vlkost a nízkou teplotu
  6. Udržování teploty, během provozu bývá multifunkční šoker vypnutý, ale během výdeje jej lze použít jako udržovací skříň.Teplota v komoře do 85°C
  7. Každá funkce má mnoho možností nastavení podle vybraného druhu a velikosti zpracovávaného produktu.
  8. Zařízení má 300 přednastavených možností, které lze upravovat, nebo lze vytvářet programy nové.
  9. Vyhřívaná sonda je u všech modelů v sérii
  10. Systém uložení plechů velikosti GN1/1 325x530 mm nebo velikosti EN pekařských plechů 400x600mm bez nutnosti použití nářadí
  11. Rozteč mezi vsuny 60mm
  12. Rychlá jednoduchá přípojka pro napojení sprchy v sérii. Sprcha za příplatek.
  13. Automatické cykly odtávání v sérii.
  14. Elektromagnetický ventil napouštění vody v sérii.
  15. Možnost vkládání a kopírování programů pomocí USB disku.
  16. Mimo alarmů lze ukládat každých 5' (modifikovatelně) teplotu v komoře a teplotu sondy pro HACCP, které lze uložit na USB a zkopírovat do PC nebo případně vytisknout

Multifukční šoker The One Hiber H505 TS s konvektomatem LAINOX NABOO NAEV071 RELOADED

PŘÍPLATKOVÁ VÝBAVA THE ONE multifunkční zařízení - šoker

  • Gastronádoby
  • Verze 60Hz
  • Vodní kondenzátor
  • Kit kolečka
  • Vzdálená kondenzační jednotka
  • Ruční sprcha
  • Odnímatelný sterilizační systém

šokový zchlazovač a zmrazovač H505 TS

« Zpět