Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Stolní plynová fritéza AIKHON FGMK 10

Autor: Miroslav Bílek | 20.7.2016

Stolní plynová fritéza AIKHON® FGMK10 linie 600

Stolní plynová fritéza AIKHON® FGMK10 od Specializovaného výrobce fritéz firmy HIOS®

  • STOLNÍ PLYNOVÁ FRITÉZA AIKHON®
  • Rozměr 300x600x500 mm
  • VÝKON 6,5kW
  • Spotřeba plynu 0,7m3
  • Vysoký výkon při malé spotřebě plynu
  • Patentovaný systém dvouplášťové vany pro zajištění proudění směsi plynu a horkého vzduchu
  • Vysoká účinnost přenosu tepla do olejové vany
  • Mechanický ovladač s LED kontrolkou
  • Koš 120x300x100mm
  • Kapacita olejové vany 12l
  • Kapacita oleje 10l

CENU FRITÉZY SI VYŽÁDEJTE ZDE

Stolní plynová fritéza AIKHON 10 litrů

TECHNOLOGICKÝ POPIS SPALOVÁNÍ A PŘENOSU TEPLA U PLYNOVÝCH FRITÉZ AIKHON®

Plynové fritézy AIKHON® nabízí spolehlivé technické řešení a originální konstrukci. Jde o celosvětově patentované technické řešení.

Základní konstrukční prvek plynových fritéz AIKHON® tvoří patentovaný systém tlakového hoření směsí plynu a vzduchu firmy HIOS®. Druhým patentem je originální konstrukce olejové vany s mezi pláštěm a kovovým labyrintem.

Spojíte-li dvě zdařilá technická řešení dohromady, vznikne unikátní systém hoření s využitím směsi horkého vzduchu a plynu, přesné dávkování výkonu fritézy, přenos a distribuce tepla prostupujícího unikátní konstrukcí dvouplášťové olejové vany s přesně cíleným labyrintem.

Takto navržená technická řešení zajišťují rovnoměrnost, rychlost a regulaci přenosu tepla, vysokou účinnost hoření a přenos teploty po celém povrhu olejové vany.

Horká směs vzduchu a plynu je vháněna pod tlakem do labyrintu mezi pláště olejové vany. Tento systém poskytuje výrazně vyšší přenosu a využití tepla při nízké spotřebě plynu.

Díky této konstrukci plynových fritéz AIKHON®  se podařilo eliminovat studenou zónu, což znamená vyšší účinnost, kvalitu zpracování potravin a lepší výtěžnost při nízkých nákladech.

Originalita konstrukce olejové vany firmy HIOS® spočívá ve zpětném využití spalinových plynů, které zůstávají v labyrintu na bocích fritovací vany (u jiných fritéz jsou tyto plyny odlučovány), čímž si zařízení udržuje konstantní teplotu a zůstává vždy stejnoměrně teplé, což zajišťuje vysokou kvalitu zpracování surovin.

Tyto dva patenty zajišťují až o 85% vyšší účinnost při nižší spotřebě plynu. Spotřeba plynu klesá až o 35% oproti tradičním plynovým fritézám, kde přebytky energie odchází bez dalšího využití či rekuperace do kouřovodu nebo vzduchotechniky

Plynová fritéza AIKHON patent

« Zpět