Tunelová pizza pec OEM HV50 pásová pizza pec Henergo HV50 E1 jednokomorová
Autor: Miroslav Bílek | 12.11.2020
Tunelová pizza pec OEM HV50 E1, elektrická pásová pizza pec Henergo HV50 E1 s jednou komorou
STOHOVATELNÁ TUNELOVÁ HORKOVZDUŠNÁ PIZZA PEC OEM HV50 E1, OEM HENERGO HV50 E1
Odkaz video : https://youtu.be/KMPIBGNQPZQ
Obchodní zastoupení pro Českou republiku. V případě, že budete potřebovat zpracovat komplexní nabídku neváhejte a zavolejte PO - PÁ od 9.00 do 15.30 hod T. 420548534576 M. 420777333383 do firmy [email protected] nebo [email protected]
Elektrická horkovzdušná pizza pec HENERGO HV50E1, tunelová pásová pizza pec OEM
Technické parametry OEM HV50 E1, pásová pizza pec HENERGO HV50E1 s jednou ventilovanou komorou
- Rozměr pizza pece 2130x1250x605 mm
- Rozměr komory 500x1100x120mm
- Příkon pizza pece 12,5kW 400V
- Šířka pásu 50 cm
- Hmotnost 273kg
- Průměrná hodinová produkce pizzy dle velikosti a hmotnosti těsta
- Průměr pizzy 30cm až 35cm maximálně 60 ks za hod
- Průměr pizzy 45cm až 50cm 30 ks za hodinu
- Pizza plech 60x40cm 14ks za hodinu
Provozní parametry tunelové pásové pece na pizzu
- Ovládací panel elektronický tlačítkový displej
- Pizzu pečete na kulatých sítech nebo plechových formách. Lze používat na hranatou pizzu cukrářské plechy 600x400mm
- Horkovzdušné pizza pece využijete pro pečení i jiných gastronomických produktů.
- Průběžná pásová tunelová jednokomorová elektrická pizza pec s rozsáhlým provozním využitím
- DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pro rovnoměrné upečení pizzy je, aby těsto mělo pro každý kus stejnou výšku
- Maximální dosažitelná teplota 400°C, v provozu se příliš nevyužívá
- OPTIMÁLNÍ TEPLOTA PŘÍPRAVY PIZZY JE V ROZMEZÍ 360°C až 380°C
- Patentovaná technická provozní řešení, originální řešení rovnoměrného proudění horkého vzduchu
- Originální horkovzdušná technologie ověřená mnoha lety zkušeností a výroby pásových pecí na pizzu
- Optimalizace spotřeby a snížení tepelných ztrát
- Originální systém tepelné izolace
- Nízká hlučnost 65 dB elektrická verze
- Široké kontrolní dveře s dvojitým keramickým sklem pro kontrolu pečení
- Vybaveno programy economy, samočištění rozmrazování a autodiagnostika
- Možnost uložení programů pečení pizzy a jiných produktů pomocí tří tlačítek pro ukládání a zastavení pásu pro pečení dle potřeby.
- Komory jsou stohovatelné, až 3 moduly v elektrice
- AUTO CLEAN funkce automatického čištění
- Jednoduché rozmrazování produktů
- Možnost pečení chleba, croissantů a podobného sortimentu.
- BELT CONTROL nastavitelný čas proběhnutí pásu od 1 do 30min
- Maximální teplota 400°C
- Cca 30 min pro dosažení pracovní teploty
- Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla
- Prodloužení pásu pece