Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Tunelová pizza pec OEM HV50 pásová pizza pec Henergo HV50 E1 jednokomorová

Autor: Miroslav Bílek | 12.11.2020

Tunelová pizza pec OEM HV50 E1, elektrická pásová pizza pec Henergo HV50 E1 s jednou komorou

STOHOVATELNÁ TUNELOVÁ HORKOVZDUŠNÁ PIZZA PEC OEM HV50 E1, OEM HENERGO HV50 E1

Odkaz video : https://youtu.be/KMPIBGNQPZQ

Pizza pece obchodní zastoupení OEM pece na pizzu

Obchodní zastoupení pro Českou republiku. V případě, že budete potřebovat zpracovat komplexní nabídku neváhejte a zavolejte PO - PÁ od 9.00 do 15.30 hod T. 420548534576  M. 420777333383  do firmy [email protected] nebo [email protected]

Tunelová pizza pec Henergo HV50 E1 pásová pec na pizzu

Elektrická horkovzdušná pizza pec HENERGO HV50E1, tunelová pásová pizza pec OEM

Technické parametry OEM HV50 E1, pásová pizza pec HENERGO HV50E1 s jednou ventilovanou komorou

  • Rozměr pizza pece 2130x1250x605 mm
  • Rozměr komory 500x1100x120mm
  • Příkon pizza pece 12,5kW 400V
  • Šířka pásu 50 cm
  • Hmotnost 273kg
  • Průměrná hodinová produkce pizzy dle velikosti a hmotnosti těsta
  • Průměr pizzy 30cm až 35cm maximálně 60 ks za hod
  • Průměr pizzy 45cm až 50cm 30 ks za hodinu
  • Pizza plech 60x40cm 14ks za hodinu

Horkovzdušná pásová pizza pec OEM HENERGO HV50 1E

Provozní parametry tunelové pásové pece na pizzu

  1. Ovládací panel elektronický tlačítkový displej
  2. Pizzu pečete na kulatých sítech nebo plechových formách. Lze používat na hranatou pizzu cukrářské plechy 600x400mm
  3. Horkovzdušné pizza pece využijete pro pečení i jiných gastronomických produktů.
  4. Průběžná pásová tunelová jednokomorová elektrická pizza pec s rozsáhlým provozním využitím
  5. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pro rovnoměrné upečení pizzy je, aby těsto mělo pro každý kus stejnou výšku
  6. Maximální dosažitelná teplota 400°C, v provozu se příliš nevyužívá
  7. OPTIMÁLNÍ TEPLOTA PŘÍPRAVY PIZZY JE V ROZMEZÍ 360°C až 380°C
  8. Patentovaná technická provozní řešení, originální řešení rovnoměrného proudění horkého vzduchu

Horkovzdušná pásová pec na pizzu OEM HENERGO HV50 1E

  • Originální horkovzdušná technologie ověřená mnoha lety zkušeností a výroby pásových pecí na pizzu
  • Optimalizace spotřeby a snížení tepelných ztrát
  • Originální systém tepelné izolace
  • Nízká hlučnost 65 dB elektrická verze
  • Široké kontrolní dveře s dvojitým keramickým sklem pro kontrolu pečení
  • Vybaveno programy economy, samočištění rozmrazování a autodiagnostika
  • Možnost uložení programů pečení pizzy a jiných produktů pomocí tří tlačítek pro ukládání a zastavení pásu pro pečení dle potřeby.
  • Komory jsou stohovatelné, až 3 moduly v elektrice
  • AUTO CLEAN funkce automatického čištění
  • Jednoduché rozmrazování produktů
  • Možnost pečení chleba, croissantů a podobného sortimentu.
  • BELT CONTROL nastavitelný čas proběhnutí pásu od 1 do 30min
  • Maximální teplota 400°C
  • Cca 30 min pro dosažení pracovní teploty
  • Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla
  • Prodloužení pásu pece

Tunelová pizza pec ovladač HENERGO HV50

 

 

« Zpět