Kuchyně v Hotelu Lidový dům Lysice
Hotelová kuchyně v Lidovém domě v Lysicích byla krásná výzva. Realizace komplexní zakázky gastro vybavení v čele s konvektomaty Lainox®, profesionálními myčkami ELFRAMO® C44DGT a D45DGT, šokerem HIBER® a profesionální modulovou řadou SUPER 700 LOTUS® bylo v celém rozsahu akceptováno na klíč. Tato kuchyně patří k nejmodernějším koncepcím moderní profesionální kuchyně současnosti.
Kuchyně v Lidovém domě v Lysicích
Realizace gastro vybavení v čele s konvektomaty Lainox® pro moderní kuchyni bylo v celém rozsahu akceptováno na klíč a patří k nejmodernějším koncepcím moderní profesionální kuchyně současnosti.
Soukromý investor dal naší firmě nejen důvěru v přípravě gastroprojektu, ale i ve stavební připravenosti a vlastní realizaci. Nejednalo se o první úspěšný společný projekt . Naše dlouholetá spolupráce je opravdovou souhrou dobrých nápadů s možností využití nejmodernějších návrhů dispozice a výběru gastrotechniky.Touto cestou bych rád poděkoval investorům z firmy FULGUR, spol. s r. o. , kteří nám dali velkou důvěru.Hotelová kuchyně má dvě základní moderní gastro zařízení a těmi jsou dvě srdce. Elektrické konvektomaty Lainox® s intuitivním dotykovým ovládáním a odvápňovacím systémem CALOUT jenž zamezuje zavápnění bojleru konvektomatu . Zakomponovali jsme do kuchyně dva elektrické konvektomaty LAINOX® HEART HME061X v maximální technické výbavě s kapacitou 6x GN1/1 s inovovaným 6ti rychlostním systémem nastavení otáček turbíny , ukládání provozních dat pro kontrolu HACCP s následným přenosem a ukládáním dat přes USB port ap. Tyto nejmodernější italské konvektomaty LAINOX® dostaly i posilu ve špičkové udržovací a regenerační teplé skříni LAINOX MA se systémem AUTOKLIMA.
Aktuálně od roku 2019 máme v nabídce konvektomaty Naboo Lainox
Bezpečné uchování pokrmů ve špičkové kvalitě je zde zajištěno šokovým zchlazovačem a zmrazovačem HIBER. Šoker HIBER® RCM051S poslouží jako důmyslné chladící zřízení pro přípravu a uchování zdravotně nezávadných pokrmů , bezpečnou přípravu studené kuchyně a rautů , zajistí nižší provozní ztráty na surovinách a vyšší ekonomický přínos provozovateli. Technicky má toto provozní řešení zásadní význam. Šokový zmrazovač a šokový zchlazovač HIBER® s režimy SOFT i HARD je nejšetrnější a velmi účinná krátkodobá konzervace pokrmů. Detailní technické informace Vám poskytneme osobně , pokud nás kontaktujete.Zadání investora bylo jednoznačné.Navrhněte nám moderní profesionální hotelovou kuchyni s maximálním ohledem na kvalitu a rychlost přípravy pokrmů s možností nárazového víkendového vaření. Dnes již víme , že navržená koncepce kuchyně byla správná.Od roku 2019 nabízíme MULTIFUNKČNÍ ŠOKERY HIBER, 5 zařízení v jednom.
Co říci dále o gastrovybavení ? Určitě z minulých realizací je jasné , že v profesionálních restauračních a hotelových kuchyních od firmy MB GASTROTECHNIKA BRNO najdete vždy spolehlivá gastrozařízení, která ovlivňují i samotnou ekonomiku celé kuchyně.
Dalším příkladem dobrého výběru technologie jsou kvalitní, spolehlivé profesionální myčky ELFRAMO®, které přímo dovážíme a zastupujeme značku v České republice. V hotelu jsou dvě myčky nádobí a skla KOMEL .V kuchyni je instalována korbová myčka nádobí C44DGT . V baru je umístěna výkonná univerzální myčka skla a nádobí D45DGT se zvýšeným příkonem 8,3kW/400V.Obě myčky jsou od italského výrobce myček firmy ELFRAMO® .Důkazem technické vyspělosti je plynová fritéza ELFRAMO® GWD12T s patentovaným ohřevem olejové lázně.
Profesionální kuchyně potřebuje výkonný plynový sporák a plynový gril. Obě tato gastro zařízení zde najdete z řady plynových spotřebičů SUPER 700 PROFESIONÁL.
Věříme , že fotografie , Vám napoví více o celé hotelové kuchyni. Další minikuchyni Vám v dalších ukázkách.
Připravujeme další hotelovou kuchyni ve Vyškově v Hotelu Kojál. Srdcem kuchyně bude špičkový elektrický bojlerový konvektomat LAINOX® HEART HME101X s kapacitou 10xGN 1/1 a intuitivním ovladačem na LCD v českém jazyce.