Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: gastrobrno@gastrobrno.cz

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Kuchyně v Hotelu Lidový dům Lysice

Hotelová a restaurační kuchyně v Lidovém domě v Lysicích , byla opravdová výzva. Realizace gastro vybavení v čele s konvektomaty Lainox pro moderní kuchyni bylo v celém rozsahu akceptováno na klíč a patří k nejmodernějším koncepcím moderní profesionální kuchyně současnosti.

Hotelová a restaurační kuchyně v Lidovém domě v Lysicích , byla opravdová výzva. Realizace gastro vybavení v čele s konvektomaty Lainox pro moderní kuchyni bylo v celém rozsahu akceptováno na klíč a patří k nejmodernějším koncepcím moderní profesionální kuchyně současnosti.

Soukromý investor dal naší firmě nejen důvěru v přípravě gastroprojektu, ale i ve  stavební připravenosti a vlastní realizaci. Nejednalo se o první úspěšný společný projekt . Naše dlouholetá spolupráce je opravdovou souhrou dobrých nápadů s možností využití nejmodernějších návrhů dispozice a výběru gastrotechniky.Touto cestou bych rád poděkoval investorům z firmy FULGUR, spol. s r. o. , kteří nám dali velkou důvěru.Hotelová kuchyně má dvě základní moderní gastro zařízení a těmi jsou dvě srdce. Elektrické  konvektomaty Lainox Heart s intuitivním českým ovládáním a odvápňovacím systémem CALOUT jenž zamezuje zavápnění bojleru konvektomatu . Zakomponovali jsme do kuchyně dva elektrické konvektomaty LAINOX HEART HME061X v maximální technické výbavě s kapacitou 6x GN1/1 s inovovaným 6ti rychlostním systémem nastavení otáček turbíny , ukládání provozních dat pro kontrolu HACCP s následným přenosem a ukládáním dat přes USB port ap.
Tyto nejmodernější italské konvektomaty LAINOX HEART dostaly i posilu ve špičkové udržovací a regenerační teplé skříni LAINOX MA se systémem AUTOKLIMA . Bezpečné uchování pokrmů ve špičkové kvalitě je zde zajištěno šokovým zchlazovačem a zmrazovačem HIBER. Šoker HIBER RCM051S poslouží jako důmyslné chladící zřízení pro přípravu a uchování zdravotně nezávadných pokrmů , bezpečnou přípravu studené kuchyně a rautů , zajistí nižší provozní ztráty na surovinách a vyšší ekonomický přínos provozovateli. Technicky má toto provozní řešení zásadní význam. Šokové zmrazování a šokové zchlazování v režimech SOFT i HARD je nejšetrnější a velmi účinná krátkodobá konzervace pokrmů. Detailní technické informace Vám poskytneme osobně , pokud nás kontaktujete.Zadání investora bylo jednoznačné.Navrhněte nám moderní profesionální hotelovou kuchyni s maximálním ohledem na kvalitu a rychlost přípravy pokrmů s možností nárazového víkendového vaření. Dnes již víme , že navržená koncepce kuchyně byla správná.
Co říci dále o gastrovybavení ? Určitě z minulých realizací je jasné , že v profesionálních restauračních a hotelových kuchyních od firmy MB GASTROTECHNIKA BRNO najdete vždy spolehlivá gastrozařízení, která ovlivňují i samotnou ekonomiku celé kuchyně.Dalším příkladem dobrého výběru technologie jsou kvalitní, spolehlivé profesionální myčky KOMEL italského výrobce ELFRAMO, které přímo dovážíme a zastupujeme značku v České republice. V hotelu jsou dvě myčky nádobí a skla KOMEL .V kuchyni je instalována korbová myčka nádobí KOMEL 8044DGT . V baru je umístěna výkonná myčka skla a nádobí KOMEL F97DGT  se zvýšeným příkonem 8,3kW/400V.Obě myčky jsou od italského výrobce myček firmy ELFRAMO .Důkazem technické vyspělosti je plynová fritéza KOMEL KGWD12T s patentovaným ohřevem olejové lázně.
Profesionální kuchyně potřebuje výkonný plynový sporák a plynový gril. Obě tato gastro zařízení zde najdete z řady plynových spotřebičů SUPER 700 PROFESIONÁL.
Věříme , že fotografie , Vám napoví více o celé hotelové kuchyni. Další minikuchyni Vám v dalších ukázkách.
Připravujeme další hotelovou kuchyni ve Vyškově v Hotelu Kojál. Srdcem kuchyně bude špičkový elektrický bojlerový konvektomat LAINOX HEART HME101X s kapacitou 10xGN 1/1 a intuitivním ovladačem na LCD v českém jazyce.

TECHNICKÁ CHARAKTERISTIKA KONVEKTOMATU LAINOX HEART X

Elektrický konvektomat Lainox Heart 6xGN1/170 mm bojlerový 9,5kW/400V
KONVEKTOMAT Z NEJVYŠŠÍ ŘADY HEART X
SYSTÉM  VÝVINU PÁRY  TLAKOVÝ VÝVIN OSTRÉ PÁRY Z BOJLERU
KAPACITA ZAŘÍZENÍ 6 KS GASTRONÁDOB  6GN1/1 65mm hlubokých
KOMUNIKACE V ČESKEM JAZYCE , včetně popisů
SYSTÉM CALOUT JE ZABUDOVANÉ ODVÁPŇOVÁNÍ BOILERU

TECHNICKÉ VYBAVENÍ A FUNKCE KONVEKTOMATU

NOVÁ VÝKONOST  VÍCE RYCHOLOSTÍ CÍLENÁ CIRKULACE VZDUCHU
AUTOMATICKÉ VAŘENÍ  ICS je INTERAKTIVNÍ SYSTÉM VAŘENÍ
nepřetržitém automatickém hlídaní přesného nastavení přípravy pokrmu
tak , aby výsledek vaření byl pokaždé perfektní.Umožňuje kuchaří maximální
kreativitu nastavení, svobodu v přemýšlení experimentovat s novými kulinářskými
kreacemi . Krok po kroku navádí uživatele ke správnosti jeho řešení
AUTOMATICKÉ VAŘENÍ EXTRA pro teplou přípravu, ohřívání , rozmrazování,
vícestupňové vaření a vaření s vakuovanými  potravinami
PŘEDNASTAVENO 370 otestovaných a uloženy varných postupů
Intuitivně můžete vstupovat, ukládat i přepisovat a dolaďovat varné režimy
MANUALNÍ PROGRAMOVÁNÍ pro 400 varných postupů vaření s automatickou
posloupností  do 15 cyklů
TOUCH SCREEN je INTUITIVNÍ PROGRAMOVATELNÝ ELEKTRONICKÝ DOTYKOVÝ
LCD BAREVNÝ DISPLEJ s centrálním ovladačem SCROLLEREM
FUNKCE AUTOKLIMA je elektronicky řízené hlídání kvality vaření s přesnou
regulací teploty a vlhkosti , zajistí po dovaření 100% kvalitu pokrmu jakou potřebujete
VLASTNÍ AUTODIAGNOSTIKA PARAMETRŮ A CHYB
6 RYCHLOSTÍ VENTILÁTORU , můžete si nastavit i svoje parametry
AUTOREVERZ je rovnoměrná cirkulace vzduchu v prostoru pro tepelnou
úpravu s automatickou dmychadlovou reverzací
USB připojení s pamětí , kde si kuchař může podle svého požadavku
načíst a stáhnout si recepty, programy, data pro HACCP nebo provést update softwaru
kdykoliv to obsluha potřebuje
VÍCEBODOVÁ VPICHOVACÍ SONDA měření teploty jádra pokrmu hlídá spolehlivě jeho
Propečení ve čtyřech teplotních zónách
Vnitřní osvětlení varného prostoru pro tepelnou úpravu
Vzdálenost profilů pro položení gastronádob GN 1/1 je70 mm
STANDARTNĚ POLOAUTOMATICKÝ MYCÍ SYSTÉM

PROVOZNÍ REŽIMY

  • AUTOMATICKÁ PŘEDVOLBA ZAPNUTÍ I VYPNUTÍ ZAŘÍZENÍ
  • HORKÝ VZDUCH s Autoclima 30°Caž 300°C
  • PÁRA 30°Caž 130°Cnízká teplota, atmosféricky, nuceně
  • KOMBINACE příprava se systémem Autoclima 30°Caž 300°C
  • REGENERACE se systémem Autoklima 120°Caž 140°C
  • AUTOMATICKÉ UDRŽOVÁNÍ hotových pokrmů s autoklima
  • FUNKCE PLUS  v kombinaci s DELTA T
  • FAST DRY  gratinování, fritování a zapékání
  • je možné nastavit automaticky nebo manuálně
  • DELTA T příprava jídel s dlouhým časem
  • AUTOKLIMA pro udržování teplých pokrmů systémem
  • Konečná příprava pokrmů se třemi stupni propečení , zvláště u masa
  • Sonda teploty jádra od 30°Caž 100°Cměření ve 4 bodech
  • Příprava pokrmů v automatickém sledu až 400 programů s 15 ti podkroky

 NA PŘÁNÍ VÁM MŮŽEME DOPLNIT VÝBAVU KONVEKTOMATU O :

  • WSC Wasching Combi Systém  Automatický čistící systémem
  • UPOZORNĚNÍ PRO KUPUJÍCÍHO A PROVOZOVATELE
  • Zařízení smí být napojeno pouze na upravenou pitnou vodu s maximální tvrdostí
  • do 4°N . Prodejce neodpovídá za jakékoli poškození zařízení vlivem nevhodného
  • používání, nedodržování záručních podmínek, zjištění servisu či technického úpravy třetí
  • osobou, používání jiného čistícího prostředku než je HARD CLEAN GC5 nebo zanesení
  • konvektomatu minerálními usazeninami.

« Zpět