Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Průběžná pásová pizza pec OEM Henergo 50 HV1 Café Pizza Forte

Realizace 2021 Cenový rozsah POUZE NA DOTAZ - DOPORUČUJEME POPTÁVKU

Elektrická horkovzdušná průběžná pizza pec Henergo HV50 HV1 s jednou technologickou komorou.Rozměr pizza pece 2130x1250x605 mm, příkon 12,5kW 400V. Průměr pizzy 30cm až 35cm maximálně do 60 ks za hod. Průměr pizzy 45cm až 50cm maximálně do 30 ks za hodinu.

Výroba a rozvoz pizzy Pizza Forte v Dobrušce s tunelovou pásovou pizza pecí OEM HENERGO 50 HV1 video : https://youtu.be/KMPIBGNQPZQ

Pro klienta jsme zajistili komplexní služby pro zajištění výroby pizzy. Realizace zakázky proběhla v době pandemie s COVID 19. Důležitým faktorem byla výrobní kapacita a kvalita pizzy po pečení. Díky našemu doporučení a poskytnutým službám souvisejících s realizací zakázky, včetně školení přípravy pizzy je klient spokojený. Nákupem pásové tunelové pizza pece HENERGO 75 HV1 navýšil v době krize výrobní kapacitu, optimalizoval výrobní náklady a zvýšil kvalitu pizzy. Jednoznačnou volbou pro klienta byl nákup jednokomorové elektrické horkovzdušné průběžné tunelové pizza pece Henergo HV50 HV1

Odkaz na pizza pece OEM statické a ventilované, horkovzdušné

Horkovzdušná tunelová pizza pec HENERGO 50 Pizza Forte Dobruška

STOHOVATELNÁ TUNELOVÁ HORKOVZDUŠNÁ PIZZA PEC OEM HV50 HV1

Obchodní zastoupení pro Českou republiku. V případě, že budete potřebovat zpracovat komplexní nabídku neváhejte a zavolejte PO - PÁ od 9.00 do 15.30 hod T. 420548534576 M. 420777333383 do firmy [email protected] nebo [email protected]

Horkovzdušná pizza pec HENERGO 50 HV1, průběžná tunelová pásová pizza pec OEM

Pizza pec tunelová Henergo 50 Pizza Forte Dobruška

Technické parametry pásové pizza pece HENERGO HV50 HV1 s jednou ventilovanou komorou

  • Rozměr pizza pece 2130x1250x605 mm
  • Rozměr komory 500x1100x120mm
  • Příkon pizza pece 12,5kW 400V
  • Šířka pásu 50 cm
  • Hmotnost 273kg

Horkovzdušná pásová pizza pec Henergo 50 pizza pec OEM

VÝROBNÍ PARAMERY PIZZA PECE Henergo 50 HV1

  • Průměrná hodinová produkce pizzy dle velikosti a hmotnosti těsta
  • Průměr pizzy 30cm až 35cm maximálně do 60 ks za hod.
  • Průměr pizzy 45cm až 50cm maximálně do 30 ks za hodinu
  • Pizza plech 60x40cm 14ks za hodinu
  • Provozní parametry tunelové pásové pece na pizzu
  • Ovládací panel elektronický tlačítkový displej
  • Pizzu pečete na kulatých sítech nebo plechových formách. Lze používat na hranatou pizzu cukrářské plechy 600x400mm
  • Horkovzdušné pizza pece využijete pro pečení i jiných gastronomických produktů.
  • Průběžná pásová tunelová jednokomorová elektrická pizza pec s rozsáhlým provozním využitím
  • DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ pro rovnoměrné upečení pizzy je, aby těsto mělo pro každý kus stejnou výšku
  • Maximální dosažitelná teplota 400°C, v provozu se příliš nevyužívá

Pizza cafe forte pizza Dobruška

OPTIMÁLNÍ TEPLOTA PŘÍPRAVY PIZZY JE V ROZMEZÍ 360°C až 380°C

  1. Patentovaná technická provozní řešení, originální řešení rovnoměrného proudění horkého vzduchu
  2. Originální horkovzdušná technologie ověřená mnoha lety zkušeností a výroby pásových pecí na pizzu
  3. Optimalizace spotřeby a snížení tepelných ztrát
  4. Originální systém tepelné izolace
  5. Nízká hlučnost 65 dB elektrická verze
  6. Široké kontrolní dveře s dvojitým keramickým sklem pro kontrolu pečení
  7. Vybaveno programy economy, samočištění rozmrazování a autodiagnostika
  8. Možnost uložení programů pečení pizzy a jiných produktů pomocí tří tlačítek pro ukládání a zastavení pásu pro pečení dle potřeby.
  9. Komory jsou stohovatelné, až 3 moduly v elektrice
  10. AUTO CLEAN funkce automatického čištění
  11. Jednoduché rozmrazování produktů
  12. Možnost pečení chleba, croissantů a podobného sortimentu.
  13. BELT CONTROL nastavitelný čas proběhnutí pásu od 1 do 30min
  14. Maximální teplota 400°C
  15. Doporučená provozní teplota do 385°C
  16. Cca 30 min pro dosažení pracovní teploty
  17. Speciální síť MICROnet© příplatkově pro přímé pečení na pásu doporučujeme lis za tepla
  18. Prodloužení pásu pece

Pizza pece OEM výroba pizzy rozvoz pizzy

 

 

« Zpět