Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

RUBRIKY

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Profi myčka nádobí C34 DGT ELFRAMO

Autor: Miroslav Bílek | 25.5.2012

Profesionální myčka korbová C34DGT ELFRAMO s příkonem 9,8kW, model s vypouštěním odpadní vody samospádem

Profi průběžná myčka nádobí se zdvíhací korbou C34DGT ELFRAMO

Pro kvalitu mytí nabízíme profesionální chemii do profesionálních myček MB UNIVERSAL®

Profi mycka nadobi C 34 DGT ELFRAMO

TECHNICKÉ PARAMETRY PROFI MYČKY ELFRAMO

  • Příkon korbové myčky C34 DGT za příplatek 9,8kW
  • Rozměr profi myčky C34 DGT 650 x 755 x 1450 mm
  • Rozměr profi myčky C34 DGT 650 x755x 1800 mm výška při zvednuté korbě
  • Rozměr pro rohové provedení mycího centra
  • Zleva nebo zprava odsazení od zdi o 85 mm
  • Splňuje parametry podle standardů normy HACCP
  • Jednostupňová ochranná filtrace pro vypouštění špinavé vody z mycího tanku
  • Nerezová konstrukce včetně mycích ramen
  • Elektronický ovládací panel
  • Dvojité izolační opláštění nerezové vany
  • Lehce otvíratelná masivní korba
  • Kompaktní, robustní, jednoduchá, výkonná spolehlivá

PRAKTICKÉ TECHNICKÉ ÚDAJE PROFESIONÁLNÍ MYČKY C 34 DGT ELFRAMO

  1. Koš 500 x 500 x 150mm
  2. Kapacita bojleru 8l, kapacita mycí vany 46l
  3. Teplota mytí 50°C, teplota oplachu 85°C
  4. Kvalitní topná tělesa vany a bojleru z materiálu Incoloy 800
  5. Tepelná izolace bojleru
  6. Hlučnost nižší než 68dB
  7. Provozní tlak přívodu vody k myčce 5 barů
  8. Pro provoz zařízení je povinnost provozovatele zajistit maximálně
  9. odmineralizovanou pitnou vody s ph neutrálním
  10. Na přání klienta navrhneme funkční řešení
  11. Tvrdost vody do maximálně 4°N
  12. Konstrukce mycího prostoru bez spár hladké spoje
  13. Mechanický filtr lehce přístupný
  14. 2 časy mytí 2 a 3 minuty a krátký čas oplachu navíc
  15. Výška vstupního pracovního otvoru 400 mm
  16. Teoretická kapacita do 400 talířů za hodinu 16 talířů do koše 500 x 500 x 150 mm
  17. Kapacita sklenic průměr 7 cm 36 ks 1koš
  18. Kapacita talířů průměr 24 cm 22 ks 1koš
  19. Kapacita talířů průměr 32 cm 13 ks 1koš
  20. Množství mělkých gastronádob GN 11 do 7 ks hl.20mm

Profesionalni mycka nadobi C 34 DGT ELFRAMO

UPOZORNĚNÍ PRO KLIENTA

Profesionální myčky by měly být připojeny na teplou vodu od 35°C do 40°C. Kupující je povinen si požadovanou regulaci teploty a tlaku vody zajistit na vlastní náklady, doporučujeme směšovací ventil nebo směšovací vodovodní baterií. Regulaci tlaku vody je nutné změřit, aby bylo možné myčku dobře provozovat. Při nízkém tlaku vody nerotují oplachová ramena

PŘÍVODNÍ KÁBEL PRO ELEKTROINSTALACI

Typ kabelu v GUMĚ CYKY 5x4 mm2  volný konec 2500 mm a nástěnný jistič umístěný na zdi

NABÍZÍME VÁM DÁVKOVACÍ ČERPADLA MYCÍHO A OPLACHOVÉHO PROSTŘEDKU FORMOU DLOUDODOBÉ ZÁPŮČKY

« Zpět