Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Výdejny stravy

Výdejny stravy jsou důležitým obchodním artiklem naší obchodní činnosti

Při realizaci těchto gastro projektů nabízíme odborné konzultace a vizualizace ve 3D formátu. Základem pro vytvoření pěkné výdejny stravy je dispozice výdeje a výběr použitého materiálu. Výdejnu stravy lze koncepčně navrhnout pouze pro výdej dovážených hotových pokrmů s následnou regenerací nebo ji doporučujeme kombinovat s doplňkovým prodejem.

Výdejny stravy lze v základním provedení vytvořit pouze z nerezových stolů. To je ovšem hodně laické a nepěkné řešení.

Svět gastro techniky nabízí technologie výdejních linek v modulovém statickém systému, mobilní systémy nebo kombinace obou systémů dohromady. je důležité vědět, že většina těchto gastro provozů je řešena na míru. Každý člověk má jiný pohled na věc.

Značná část provozovatelů podnikových kantýn a výdejen stravy si přeje doplnit výdej hotových jídel o minitkovou kuchyni.

Při projektování rozmístění gastro vybavení je důležité znát přesné rozdělaní celého zázemí výdejny pokrmů v rámci normy HACCP.

Pokud se chystáte investovat právě do této oblasti profesionální gastronomie jsme připraveni Vám pomoci s přípravou i realizací. V ukázkách najdete několik zajímavých projektů gastro vybavení.


Profi myčka skla a nádobí ETS 15 Brno Charbulova 106

Realizace: 2013 Cenový rozsah: do 500.000,- BEZ DPH

Profesionální průběžná košová myčka nádobí ELFRAMO® ETS 15 v rohovém provedení se sušící zónou v mycím centru v Brně, Střední škola potravinářská a služeb, Brno, Charbulova 106, 618 00 Brno

Pec na pizzu OEM Mendelova Univerzita

Realizace: 2014 Cenový rozsah: dle dohody, nezveřejňujeme

OEM pece na pizzu.Pásová pizza pec OEM HENERGO HV75 MONO. Pásová ventilovaná elektrická pizza pec HV75 MONO s kapacitou, která vyhovuje náročným klientům.Výrobní kapacita pizzy s pásovou pecí na pizzu HENERGO 75 MONO do 105 ks průměr 30-35 cm za hodinu. Hloubka pásu 75 cm.Kvalita pizzy odpovídá nejvyšším požadavkům. Pizzu pečete v železných formách nebo na sítech.

Profi kuchyně, výdejna jídel, profi myčka Elframo, konvektomat Lainox v obci Rašovice

Realizace: 2019 Cenový rozsah: Na přání klienta neuvádíme

Obec Rašovice.Profi kuchyně má elektrický bojlerový konvektomat CBES061R Lainox® Sapiens Reloaded s kapacitou 6 GN 1/1, kombinované sporáky LOTUS® SUPER 700. Mytí nádobí je vyšešeno profi myčkou ELFRAMO® D45VE se zvýšeným příkonem. Nerezová výroba Brno

Mycí centrum průbězná tunelová myčka ETE25 Gymnázium Křenová Brno

Realizace: 2020 Cenový rozsah: Na dotaz dle aktuální nabídky

Mycí centrum ELFRAMO® s průběžnou košovou tunelovou myčkou ETE25 výdejna jídel Gymnázium Křenová Brno, komplexní realizace, včetně projektu. Tunelová myčka ETE25 ELframo s kapacitou I.R. 69 košů, II.R. 108 košů za hodinu.Prodloužená záruka díky robustní kontrukci tunelové myčky.