Bowling Brno kuchyně v bowlingovém centru Pod Bílou horou
Realizace 2018 Cenový rozsah Na dotaz
Moderní technologie kuchyně v nejnovějším Bowlingovém centru v Brně Pod Bílou horou. Technologie kuchyně byla navržena naší firmou pro výrobu 350 - 650 porcí jídel za den. Nosným zařízením jsou konvektomaty LAINOX® NABOO NAEB071 a LAINOX® NABOO NAEB 101, multifunkční šokové zařízení HIBER® s kapacitou 17 gastronádob, plynová fritéze ELFRAMO® NG-S-20 20 s kapacitou 2x20 litrů, 4 profesionální myčky ELFRAMO® C66VE BA, BD47VE BA a BE50VE, dva salamandry, 2 sporáky, kotel, pánev atd
Moderně koncipovaná kuchyně v nejnovějším Bowlingovém centru v Brně Pod Bílou horou.
Technologie kuchyně byla navržena tak, aby zvládl personál výrobu 350 - 650 porcí jídel za den.
Gastro vybavení a nerezový nábytek v gastronomickém provozu Bowling Brno pod Bílou horou je na mimořádné úrovni. Tato skutečnost byla oceněna i samotným investorem. Největší provozní nároky zde budou kladeny na konvektomaty LAINOX NABOO s kapacitou 7 GN 1/1konvektomat LAINOX NAEB 071 a LAINOX NABOO s kapacitou 10 GN1/1 konvektomat LAINOX NAEB 101, multifunkční šoker HIBER , profesionální průběžnou myčku v mycím centru C66VE BA se systémem stability BA od výrobce profi myček ELFRAMO, další dvě barové myčky skla ELFRAMO se systémem stability BA BD47VE BA a univerzální myčku nádobí s novým programovatelným displejem BE50 VE. Dále zde najdete velmi silnou výkonnou plynovou fritézu ELFRAMO NG-S 20 20, plynový sporák modulové řady 900 mm a 700 mm, dva salamandry SG6, "holdomat" LAINOX MCR051E pro nízkoteplotní vaření. Určitě nesmíme zapomenout na plynový kotel FIREX PM 8IG 100 a elektrickou pánev FIREX BM 8E 080I
V případě, že budete potřebovat zpracovat komplexní nabídku neváhejte a volejte PO - PÁ od 9.00 do 15.30 hod na 548 534 576 nebo 777 333 383 popřípadě napište na [email protected] nebo [email protected]
Nerezový bar je složen z mnoha komponentů, které tvoří 4 sekce. Technologický návrh a vybavení baru je sestaveno podle potřeb klienta a obsluhy.
- Dvě srdce v profesionální kuchyni vytváří nejmodernější konvektomaty LAINOX® NABOO
- NABOO NAEB071 a LAINOX® NABOO NAEB 101
- Jako doplňkové zařízení pro nízkoteplotní vaření je zde teplá skříň "HOLDOMAT" MCR051E od výrobce LAINOX.
- Pro zachování kvality navařených pokrmů, posílení nízkoteplotní vaření, rozmrazování, kynutí a šokové zchlazování a mrazení, včetně kontroly bezpečnosti a kontroly HACCP je zde multifunkční šokové zařízení výrobce HIBER® The One H517TS s kapacitou 17 gastronádob
- Pro ekonomické fritování je zde výkonná plynová fritéze ELFRAMO® NG-S-20 20 30kW výkonu s kapacitou 2x20 litrů.
- Najdete zde 4 profesionální myčky ELFRAMO® se systémem stability BA s moderním programovatelným, podsvíceným LED ovladačem VE, mycí centrum s profi průběžnou myčkou C66VEBA, barové myčky se systémem stabilty BA BD47VEBA a univerzální myčka v salonku BE50VE, dva salamandry, 2 sporáky, kotel FIREX PM8IG 100, pánev FIREX BM 8E 080 s kapacitou 86 litrů. atd