Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

Šoker RDM050E 1000W, kapacita 5xGN1/1, zchlazovač a zmrazovač ekonomická řada

Šokový zchlazovač a zmrazovač RDM050E 1000W, šoker HIBER kapacita 5xGN1/1, ekonomická řada

Kód zboží: HE0000_0009
PN: RDM050E
Výrobce: HIBER
Kategorie: Šokery s kapacitou 5x 1/1 GN
Cena bez DPH: 72800,-

Ks

Šokový zchlazovač a zmrazovač RDM050E 1000W, šoker HIBER kapacita 5xGN1/1, ekonomická řada

Výška rozestupů vnitřních ližin 65mm

PRACOVNÍ KAPACITA ŠOKERU

  • Šokový zchlazovací režim 90°C do 3°C 10 kg produktu
  • Šokový zmrazovací režim 90°C do 3°C 7 kg produktu

V CENĚ ZAŘÍZENÍ JE VYBAVENÍ

Snímací sonda vnitří teploty produktu NEVYHŘÍVANÁ

PŘÍPLATKOVÁ VÝBAVA

NELZE PŘIOBJEDNAT VYHŘÍVANOU VPICHOVACÍ SONDU

  1. Kolečka pro manipulaci
  2. Čerpadlo pro vypouštění kondenzátu
  3. Extra dálkové ovládání

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Patentovaný systém výměny a přenosu tepla z výparníků

Vnitřní konstrukce chladící komory šokeru řešena tak, aby nedocházelo

k neřízeným turbulencím proudícího vzduchu v šokeru

Zajištění stejnoměrného prochlazení nebo promrzání produktu v celém

objemu na gastronádobě

Suroviny na gastronádobě nesmějí být baleny nebo překryty žádným obalem

UPOZORNĚNÍ PRO STANOVENÍ VÝBĚRU VÝKONU A KAPACITY ŠOKERU

Výkon šokovacího zařízení je limitován vnitřní hustotou produktu, který je zpracováván

Jedná se o tepelnou vodivost a izolační schopnost jednotlivých druhů potravin

1 kg těstovin a 1kg masa se liší rozdílnou vnitřní hustotou, ale i prostorovým objemem

KONECNÉ ČASY ZPRACOVÁNÍ produktů schlazením nebo zmrazením se velmi liší

ZÁLEŽÍ NA ORGANIZACI PRÁCE, VELIKOSTÍ PORCÍ, MNOŽSTVÍ PORCÍ APOD.

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVÁNÍ

Pracovní teplota prostředí maximálně do 31°C

Zaznamenávání teploty jádrové sondy

Možnost kontroly teploty v chladící komoře

Manualní i automatické odmrazování

Parametry

NázevHodnotaPoznámka
Rozměr (š x hl x v)[mm x mm x mm]790x700x800samotné zařízení
Příkon 230V[230V]1,000

« Zpět