Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

Šokový zchlazovač 1200W, šoker HIBER kapacita 5xGN1/1 RCR051S

Výkoný šoker 5GN1/1, šokový zchlazovač RCR051S 1200W, za dobrou cenu velmi dobré provozní vlastnosti

Kód zboží: HE0000_0017
PN: RCR051S
Výrobce: HIBER
Kategorie: Šokery s kapacitou 5x 1/1 GN
Cena bez DPH: Na dotaz,-

Ks

Šokový zchlazovač RCR051S 1200W, šoker HIBER kapacita 5xGN1/1

Výška rozestupů vnitřních ližin 65mm

PRACOVNÍ KAPACITA ŠOKERU

Šokové zchlazování 90°C do 3°C 18 kg produktu

V CENĚ ZAŘÍZENÍ JE VYBAVENÍ

Snímací sonda vnitří teploty produktu NEVYHŘÍVANÁ

ZA PŘÍPLATEK JE MOŽNÉ DOOBJEDNAT

Manipulační kolečka 2 kolečka bržděná

Externí kondenzátor

Externí chladící agregát

TECHNICKÉ INFORMACE

Patentovaný systém výměny a přenosu tepla z výparníků

Vnitřní konstrukce chladící komory šokeru řešena tak, aby nedocházelo

k neřízeným turbulencím proudícího vzduchu v šokeru

Zajištění stejnoměrného prochlazení nebo promrzání produktu v celém

objemu na gastronádobě

Suroviny na gastronádobě nesmějí být baleny nebo překryty žádným obalem

UPOZORNĚNÍ PRO STANOVENÍ VÝBĚRU VÝKONU A KAPACITY ŠOKERU

Výkon šokovacího zařízení je limitován vnitřní hustotou produktu, který je zpracováván

Jedná se o tepelnou vodivost a izolační schopnost jednotlivých druhů potravin

1 kg těstovin a 1kg masa se liší rozdílnou vnitřní hustotou, ale i prostorovým objemem

KONECNÉ ČASY ZPRACOVÁNÍ produktů schlazením nebo zmrazením se velmi liší

ZÁLEŽÍ NA ORGANIZACI PRÁCE, VELIKOSTÍ PORCÍ, MNOŽSTVÍ PORCÍ APOD.

ŠOKOVÉ ZCHLAZOVÁNÍ

FUNKCE SOFT měkké chlazení

FUNKCE HARD tvrdé chlazení

Pracovní teplota prostředí maximálně do 31°C

Manuální nastavení času a kontrola T°C v chladící komoře

Zaznamenávání teploty jádrové sondy

Možnost manuálního nastavení času

Možnost kontroly teploty v chladící komoře

Manualní i automatické odmrazování

Parametry

NázevHodnotaPoznámka
Rozměr (š x hl x v)[mm x mm x mm]790x700x850samotné zařízení
Příkon 230V[230V]1,200
Techpar75xGN1/1 65mm hloubky

« Zpět