Šokový zchlazovač 2100W 400V, šoker HIBER kapacita 12xGN1/1 RCR121T
Kód zboží: | HE0000_0062 |
---|---|
PN: | RCR121T |
Výrobce: | HIBER |
Kategorie: | Šokery s kapacitou 12x 1/1 GN |
Cena bez DPH: | Na dotaz,- |
Šokový zchlazovač RCR121T 2100W 400V šoker HIBER kapacita 12xGN1/1
Výška rozestupů vnitřních ližin 65mm
PRACOVNÍ KAPACITA ŠOKERU
Šokové zchlazování +90°C do +3°C 36 kg produktu
V CENĚ ZAŘÍZENÍ JE VYBAVENÍ
Snímací sonda vnitřní teploty produktu NEVYHŘÍVANÁ
Elektronické zaznamenávání cyklů
PAMĚŤ UCHOVÁNÍ ZÁZNAMU PRO HACCP
ZA PŘÍPLATEK JE MOŽNÉ DOOBJEDNAT
Manipulační kolečka 2 kolečka bržděná
Čtyřbodová sonda pouze pro verzi T
Vnitřní mřížka na GN
Zavážecí vozík se zasunovacím rámem na mřížku
Externí kondenzátor
Externí chladící agregát
TECHNICKÉ INFORMACE
Patentovaný systém výměny a přenosu tepla z výparníků
Vnitřní konstrukce chladící komory šokeru řešena tak, aby nedocházelo
k neřízeným turbulencím proudícího vzduchu v šokeru
Zajištění stejnoměrného prochlazení nebo promrzání produktu v celém
objemu na gastronádobě
Suroviny na gastronádobě nesmějí být baleny nebo překryty žádným obalem
UPOZORNĚNÍ PRO STANOVENÍ VÝBĚRU VÝKONU A KAPACITY ŠOKERU
Výkon šokovacího zařízení je limitován vnitřní hustotou produktu, který je zpracováván
Jedná se o tepelnou vodivost a izolační schopnost jednotlivých druhů potravin
1 kg těstovin a 1kg masa se liší rozdílnou vnitřní hustotou, ale i prostorovým objemem
KONECNÉ ČASY ZPRACOVÁNÍ produktů schlazením nebo zmrazením se velmi liší
ZÁLEŽÍ NA ORGANIZACI PRÁCE, VELIKOSTÍ PORCÍ, MNOŽSTVÍ PORCÍ APOD.
ŠOKOVÉ ZCHLAZOVÁNÍ
FUNKCE SOFT měkké chlazení
FUNKCE HARD tvrdé chlazení
Pracovní teplota prostředí maximálně do +31°C
Manuální nastavení času a kontrola T°C v chladící komoře
Zaznamenávání teploty jádrové sondy
Možnost manuálního nastavení času
Možnost kontroly teploty v chladící komoře
Manualní i automatické odmrazování
Parametry
Název | Hodnota | Poznámka |
Rozměr (š x hl x v)[mm x mm x mm] | 790x800x1800 | samotné zařízení |
Příkon 400V[400V] | 2,1 |