Šokový zchlazovač a zmrazovač, šoker HIBER kapacita 3xGN2/3 ABM023 S
Šoker HIBER ABM023S s kapacitou 3 GN1/1, nejmenší šokový zchlazovač a zmrazovač, šoker HIBER kapacita 3xGN2/3
Kód zboží: | HE0000_0002 |
---|---|
PN: | ABM023 S |
Výrobce: | HIBER |
Kategorie: | Šokery s kapacitou 3x 2/3 GN |
Cena bez DPH: | Na dotaz,- |
Šokový zchlazovač a zmrazovač, šoker HIBER kapacita 3xGN2/3
Výška rozestupů vnitřních ližin 80mm
PRACOVNÍ KAPACITA ŠOKERU
- Šokový zchlazovací režim 90°C do 3°C 8 kg produktu
- Šokový zmrazovací režim 90°C do 3°C 5 kg produktu
V CENĚ ZAŘÍZENÍ JE VYBAVENÍ
Snímací sonda vnitří teploty produktu NEVYHŘÍVANÁ
ZA PŘÍPLATEK vpichovací sonda VYHŘÍVANÁ
Patentovaný systém výměny a přenosu tepla z výparníků
Vnitřní konstrukce chladící komory šokeru řešena tak, aby nedocházelo
k neřízeným turbulencím proudícího vzduchu v šokeru
Zajištění stejnoměrného prochlazení nebo promrzání produktu v celém
objemu na gastronádobě
Suroviny na gastronádobě nesmějí být baleny nebo překryty žádným obalem
UPOZORNĚNÍ PRO STANOVENÍ VÝBĚRU VÝKONU A KAPACITY ŠOKERU
Výkon šokovacího zařízení je limitován vnitřní hustotou produktu, který je zpracováván
Jedná se o tepelnou vodivost a izolační schopnost jednotlivých druhů potravin
1 kg těstovin a 1kg masa se liší rozdílnou vnitřní hustotou, ale i prostorovým objemem
KONECNÉ ČASY ZPRACOVÁNÍ produktů schlazením nebo zmrazením se velmi liší
ZÁLEŽÍ NA ORGANIZACI PRÁCE, VELIKOSTÍ PORCÍ, MNOŽSTVÍ PORCÍ APOD.
ŠOKOVÉ ZCHLAZOVÁNÍ
- FUNKCE SOFT měkké chlazení
- FUNKCE HARD tvrdé chlazení
- ŠOKOVÉ ZMRAZOVÁNÍ
- FUNKCE SOFT měkké zmrazování
- FUNKCE HARD tvrdé zmrazování
- Pracovní teplota prostředí maximálně do 31°C
- Manuální nastavení času a kontrola T°C v chladící komoře
- Zaznamenávání teploty jádrové sondy
- Možnost manuálního nastavení času
- Možnost kontroly teploty v chladící komoře
- Uchovávání cyklů do interní paměti
- Manualní i automatické odmrazování
Parametry
Název | Hodnota | Poznámka |
Rozměr (š x hl x v)[mm x mm x mm] | 560x595x520 | samotné zařízení |
Příkon 230V[230V] | 0,960 |