Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

Convotherm plynové konvektomaty

Plynové konvektomaty CONVOTHERM OGS INDIVIDUAL NÁSTŘIKOVÝ SYSTÉM VÝVINU PÁRY

  • Plynový konvektomat Convotherm s přímým nástřikem páry
  • Robustní provedení z nerez oceli, zaoblené rohy ve varné komoře

Convotherm OGS 20.10

TECHNICKĚ PARAMETRY CONVOTHERM ŘADA OGS

  1. Advanced Closed System a automatické nastavení vlhkosti Crisp & Tasty
  2. PATENTOVANÝ UZAVŘENÝ VARNÝ SYSTÉM nevyžaduje vyšší teploty
  3. Pára 30°C až 120°C (úspora energie) pro vaření, dušení a pošírování
  4. Horký vzduch s párou 100°C až 250°C úspora energie pro pečení a pečení pekárenských produktů
  5. Horký vzduch 30°C až 250°C (úspora energie) pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování
  6. Regenerace 120°C až 160°C (úspora energie) k rychlému perfektnímu ohřátí na talíři nebo na míse připravených jídel
  7. Tray Timer časovač nakládání podle úrovní
  8. Předvolba času startu v režimu reálného času
  9. Noční vaření
  10. Kuchařská kniha CONVOTHERM s předprogramovanými recepty

TECHNICKÉ VYBAVENÍ CONVOTHERM ŘADA OGS

  1. Zasouvací dveře
  2. Antibakteriální bezpečnostní otočná klika dveří
  3. Ruční tlaková sprcha
  4. Výběr mezi konstrukcí na zásuvy na GN (325x530mm) nebo EN – cukrářské plechy 400x600mm GN rozteč vsuvů 68mm, EN rozteč vsuvů 95 mm
  5. Dvojité skleněné dveře s nastavitelným dorazem a samovyprazdňovací odkapávací nádobou na zachycení kondenzátu u stolních modelů
  6. Bezpečnostní otočná klika dveří
  7. Spínač dveří nepodléhající opotřebení
  8. Hygienické zásuvné těsnění – snadné vyjmutí pro čištění
  9. Doraz dveří vlevo
  10. Záchytná nádoba na kondenzát ve varné komoře u stolních modulů
  11. Osvětlení vnitřního prostoru s nárazu vzdorným skleněným krytem
  12. Permanentní autodiagnostika rozpoznávání chyb
  13. Systém s textovým popisem závady
  14. Nouzový režim - provoz přístroje je s omezenou funkcí možný i při technických závadách
  15. Podrobná dokumentace,seznamy náhradních dílů a schémata zapojení jsou uloženy v zařízení
  16. Několikastupňová redukce páry
  17. Flexibilní využití nabízí různé velikosti gastronádob a různou rozteč vsunů
  18. Programovatelné pro 250 receptů, každý až s 20 kroky
  19. Rozhraní RS 232
  20. Ukládání všech nastavení a receptů v přídavném paměťovém modulu - modul identity
  21. Snadné ovládání pomocí ikon, světelný grafický displej s plným zobrazením textu
  22. Digitální jednoduché nastavení teploty, času a teploty jádra
  23. Ochrana před proudem vody IPX4

Příplatková výbava ZÁKLADNÍCH MODELŮ CONVOTHERM OGS

  1. Press & Go jednoduchá perfektní obsluha u modelů s bojlerem v základu
  2. Snížení rychlosti ventilátoru u modelů s bojlerem v základu
  3. Vícebodový snímač vnitřní teploty sonda
  4. Senzor pro vaření ve vakuu
  5. ∆T vaření – sonda jádra nutná
  6. CONVOClean systém plně automatického mytí
  7. Rozhraní RS485 USB Ithernet
  8. CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci a archivování procesů vaření s rozhraním RS 485 nebo CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci
    a archivování procesů vaření s rozhraním RS 232 USB Ithernet
  9. Odpovídající rozhraní konvektomatu je třeba objednat zvlášť.
  10. Grilovací verze se samostatným odvodem tuku a dvěma grilovacímí rošty mimo modelů OGS 12.20,20.10, 20.20

Convotherm modely OGS s ovladačem EASY TOUCH mají navíc v základu

  • Press & Go jednoduchá perfektní obsluha
  • Snížení rychlosti ventilátoru
  • Vícebodový snímač vnitřní teploty – sonda
  • Interní ukládání dat HACCP
  • Rozhraní USB a Ethernet
  • Programovatelné pro neomezený počet receptů, každý až s 99 kroky

Příplatková výbava OGS EASY TOUCH

  • HACCPViewer pro vyhodnocení uložených dat HACCP EasyTouch, včetně USB flash disku pro export dat
  • EasyRecipe snadné recepty včetně USB flash disku pro export dat
  • EasyView jednoduché zobrazení včetně USB flash disku pro export dat
  • Senzor vakua místo teplotní sondy jádra
  • CONVOClean systém plně automatického mytí

DALŠÍ PŘÍPLATKOVÉ VYBAVENÍ PRO OGS EASY TOUCH

  1. Zavážecí vozíky na GN se dvěma pevnými a dvěma otočnými kolečky s brzdou
  2. Stacking kit – možnost stavění dvou modelů na sebe
  3. Digestoř k postavení na zařízení
  4. Banketní systém, banketní termoplášť
  5. Sada na grilování kuřat
  6. Plechy na pekárenské pečení

Plynové konvektomaty CONVOTHERM OGB PREMIUM BOJLEROVÝ SYSTÉM TLAKOVÉHO VÝVINU PÁRY

  • Plynový konvektomat Convotherm s bojlerovým tlakovým vývinem páry
  • Robustní provedení z nerez oceli, zaoblené rohy ve varné komoře

Convotherm OGB 20.10

TECHNICKĚ PARAMETRY CONVOTHERM ŘADA OGB PREMIUM

  1. Advanced Closed System a automatické nastavení vlhkosti Crisp & Tasty
  2. PATENTOVANÝ UZAVŘENÝ VARNÝ SYSTÉM nevyžaduje vyšší teploty
  3. Pára 30°C až 120°C (úspora energie) pro vaření, dušení a pošírování
  4. Horký vzduch s párou 100°C až 250°C (úspora energie) pro pečení a pečení pekárenských produktů
  5. Horký vzduch 30°C až 250°C (úspora energie) pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování
  6. Regenerace 120°C až 160°C (úspora energie) k rychlému perfektnímu ohřátí na talíři nebo na míse připravených jídel
  7. Press & Go jednoduchá perfektní obsluha
  8. Tray Timer - časovač nakládání podle úrovní
    ∆T vaření – sonda jádra nutná
  9. Předvolba času startu v režimu reálného času
  10. Noční vaření
  11. Kuchařská kniha CONVOTHERM s předprogramovanými recepty
  12. Snížení rychlosti ventilátoru

TECHNICKÉ VYBAVENÍ CONVOTHERM ŘADA OGB PREMIUM

  1. Vícebodový snímač vnitřní teploty sonda
  2. Zasouvací dveře
  3. Antibakteriální otočná klika dveří
  4. Ruční tlaková sprcha
  5. Výběr mezi konstrukcí na zásuvy na GN (325x530mm) nebo EN – cukrářské plechy (400x600mm) GN rozteč vsuvů 68mm, EN rozteč vsuvů 95/80 mm (variace dle modelů)
  6. Dvojité skleněné dveře s nastavitelným dorazem a samovyprazdňovací odkapávací nádobou na zachycení kondenzátu u stolních modelů
  7. Bezpečnostní otočná klika dveří
  8. Spínač dveří nepodléhající opotřebení
  9. Hygienické zásuvné těsnění – snadné vyjmutí pro čištění
  10. Doraz dveří vlevo
  11. Záchytná nádoba na kondenzát ve varné komoře u stolních modulů
  12. Osvětlení vnitřního prostoru s nárazu vzdorným skleněným krytem
  13. Permanentní autodiagnostika – rozpoznání chyb
  14. Systém s textovým popisem závady
  15. Nouzový režim provoz přístroje je s omezenou funkcí možný i při technických závadách
  16. Podrobná dokumentace,seznamy náhradních dílů a schémata zapojení jsou uloženy v zařízení
  17. Několikastupňová redukce páry
  18. Flexibilní využití nabízí různé velikosti gastronádob a různou rozteč vsunů
  19. Programovatelné pro 250 receptů, každý až s 20 krok
  20. Rozhraní RS 232
  21. Ukládání všech nastavení a receptů v přídavném paměťovém modulu - modul identity
  22. Snadné ovládání pomocí ikon, světelný grafický displej s plným zobrazením textu
  23. Digitální jednoduché nastavení teploty, času a teploty jádra
  24. Ochrana před proudem vody IPX4

Příplatková výbava ZÁKLADNÍCH CONVOTHERM OGB PREMIUM

  1. Senzor pro vaření ve vakuu
  2. CONVOClean systém plně automatického mytí
  3. Rozhraní RS485 USB Ithernet
  4. CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci a archivování procesů vaření s rozhraním RS 485
  5. CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci a archivování procesů vaření s rozhraním RS 232/USB/Ethernet
  6. Odpovídající rozhraní konvektomatu je třeba objednat zvlášť
  7. Grilovací verze se samostatným odvodem tuku a dvěma grilovacímí rošty mimo modelů OGB 12.20,20.10, 20.20

Convotherm OGB EASY TOUCH mají navíc v základu

  • Interní ukládání dat HACCP
  • Rozhraní USB a Ethernet
  • Programovatelné pro neomezený počet receptů, každý až s 99 kroky

Příplatková výbava CONVOTHERM OGB EASY TOUCH

  • HACCPViewer pro vyhodnocení uložených dat HACCP EasyTouch, včetně USB flash disku pro export dat
  • EasyRecipe snadné recepty včetně USB flash disku pro export dat
  • EasyView jednoduché zobrazení včetně USB flash disku pro export dat
  • Senzor vakua místo teplotní sondy jádra
  • CONVOClean systém plně automatického mytí

Convotherm OGS 20.10 easyTouch

DALŠÍ PŘÍPLATKOVÉ VYBAVENÍ CONVOTHERM OGB

  1. Zavážecí vozíky na GN se dvěma pevnými a dvěma otočnými kolečky s brzdou
  2. Stacking kit – možnost stavění dvou modelů na sebe
  3. Digestoř k postavení na zařízení
  4. Banketní systém, banketní termoplášť
  5. Sada na grilování kuřat
  6. Plechy na pekárenské pečení
Řadit podle:

Nabídku produktů připravujeme.