Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

Elektrický konvektomat Lainox Heart 10xGN2/1 20xGN1/1 70 mm bojler 31,00kW/400V HME102S

Boilerový konvektomat LAINOX HEART HME102S s kapacitou 20GN1/1

Kód zboží: LE00013
PN: HME102S
Výrobce: LAINOX HEART GREEN
Kategorie: Bojlerové konvektomaty elektrické LAINOX HEART
Cena bez DPH: Na dotaz,-

Ks

Boilerový konvektomat LAINOX HEART HME102S s kapacitou 20GN1/1

Konvektomat HEART Vám nabízí netušené možnosti,

jak snadno a rychle nastavit varnou techniku pro ty nejsložitější

pokrmy . Gastro technologie vyvinutá profesionálními odbornými

kuchaři . Zohledňuje specifika české i mezinárodní kuchyně.

  • TLAKOVÝ VÝVIN OSTRÉ PÁRY V BOILERU
  • CALOUT - ZABUDOVANÉ ODVÁPŇOVÁNÍ BOILERU
  • KAPACITA 10 ks GASTRONÁDOB GN 2/1 hloubky 65 mm
  • KAPACITA 20 ks GASTRONÁDOB GN 1/1 hloubky 65 mm

TECHNICKÉ VYBAVENÍ KONVEKTOMATU FUNKCEMI

  1. Elektronicky regulované manuální programování
  2. 99 programů se 4mi cykly s automatickou posloupností
  3. Dva číselné displeje , dvě ovládací kolečka
  4. 90 přednastavených a testovaných receptů u modelu se sondou
  5. ke snímání vnitřní teploty jádra pokrmu
  6. 31 přednastavených a testovaných receptur u modelů BEZ
  7. vpichovací teplotní sondy měření teploty jádra v pokrmu
  8. INTEGROVANÉ TlAČÍTKO k přímému vstupu do programů a receptů
  9. FUNKCE UDRŽOVÁNÍ TEPLA VE VARNÉ KOMOŘE
  10. FUNKCE FAST DRY - RYCHLÉ VYSOUŠENÍ
  11. ke gratinování, fritování a zapékání (automatická nebo manuální)
  12. FUNKCE DIAGNOSTIKY , identifikace závady samotným přístrojem
  13. FUNKCE AUTOREVERSE , automatická změna točení směru ventilátoru
  14. FUNKCE MANUALNÍ ČISTÍCÍ PROGRAM
  15. INTEGROVANÁ TLAČÍTKA pro odvedení páry z varné komory
  16. FUNKCE rychlého ochlazení varné komory vyfukováním vzduchu z varné komory
  17. Funkce se provádí s otevřenými dvířky
  18. Osvětlení varné komory
  19. Manuální odpouštění páry z varné komory – motorový pohon
  20. VARNÉ PROCESY
  21. Horký vzduch se systémem Autoclima 30°C až 300°C
  22. Příprava jídel v páře 30°C až 130°C resp. při nízká teplota,
  23. přirozená teplota , požadovaná teplota
  24. Vaření v kombinaci s autoklima 30°C až 130°C
  25. DRUHY PROVOZU
  26. Manuální vaření nabízí funkce, které jsou plně numericky nastavitelné
  27. Programovatelný provoz s varnými cykly s automatickou posloupností až 4 kroky
  28. Plně automaticky se 44 přednastavenými varnými postupy u modelů se sondou
  29. Udržování teploty uvařených pokrmů
  30. VYBAVENÍ NA PŘÁNÍ – POUZE PŘI OBJEDNÁVCE STROJE
  31. VR Dvojité otáčky ventilátoru
  32. SC Standardní jednobodová sonda teploty jádra pokrmu
  33. WSC Automatický čistící systém Wasching Combi Systém
  34. Ruční sprcha
  35. USB HACCP – RS 232 rozhraní

UPOZORNĚNÍ PRO KUPUJÍCÍHO A PROVOZOVATELE

Zařízení smí být napojeno pouze na upravenou pitnou vodu s maximální tvrdostí

do 4°N . Prodejce neodpovídá za jakéko-li poškození zařízení vlivem nevhodného

používání, nedodržování záručních podmínek ,zjištění opravy nebo technického zásahu třetí

osobou , používání jiného čistícího prostředku než je HARD CLEAN GC5, a zanesení

konvektomatu minerálními usazeninami.

Parametry

NázevHodnotaPoznámka
Rozměr (š x hl x v)[mm x mm x mm]1170x895x1090samotné zařízení
Váha[kg]201
Příkon 400V[400V]31
Techpar720xGN1/1 hloubky 65 mm

« Zpět