Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

Convotherm bojlerové konvektomaty elektrické

Základní charakteristika řady elektrických modelů CONVOTHERM OES INDIVIDUAL

  • Elektrický konvektomat Convotherm s bojlerem
  • Robustní provedení z nerez oceli, zaoblené rohy ve varné komoře

 FUNKCE konvektomatu Convotherm v základním vybavení

  1. Advanced Closed System automatické nastavení vlhkosti Crisp & Tasty
  2. PATENTOVANÝ UZAVŘENÝ VARNÝ SYSTÉM nevyžaduje vyšší teploty
  3. Pára 30°C až 120°C (úspora energie) pro vaření, dušení a pošírování
  4. Horký vzduch s párou 100°C až 250°C (úspora energie) pro pečení a pečení pekárenských produktů
  5. Horký vzduch 30°C až 250°C (úspora energie) pro smažení, minutky, pečení, grilování nebo gratinování
  6. Regenerace 120°C až 160°C (úspora energie) k rychlému perfektnímu ohřátí na talíři nebo na míse připravených jídel
  7. Press & Go jednoduchá perfektní obsluha
  8. Tray Timer časovač nakládání podle úrovní
  9. ∆T vaření sonda jádra nutná
  10. Předvolba času startu v režimu reálného času
  11. Noční vaření
  12. Kuchařská kniha CONVOTHERM s předprogramovanými recepty
  13. Snížení rychlosti ventilátoru

TECHNICKÉ VYBAVENÍ CONVOTHERM

  1. Vícebodový snímač vnitřní teploty – sonda
  2. Zasouvací dveře
  3. Antibakteriální bezpečnostní otočná klika dveří
  4. Ruční tlaková sprcha
  5. Výběr mezi konstrukcí na zásuvy na GN (325x530mm) nebo EN cukrářské plechy (400x600mm) GN rozteč vsuvů 68mm, EN rozteč vsuvů 95/80 mm (variace dle modelů)
  6. Dvojité skleněné dveře s nastavitelným dorazem a samovyprazdňovací odkapávací nádobou na zachycení kondenzátu u stolních modelů
  7. Bezpečnostní otočná klika dveří
  8. Spínač dveří nepodléhající opotřebení
  9. Hygienické zásuvné těsnění pro snadné vyjmutí pro čištění
  10. Doraz dveří vlevo
  11. Záchytná nádoba na kondenzát ve varné komoře u stolních modulů
  12. Osvětlení vnitřního prostoru s nárazu vzdorným skleněným krytem
  13. Permanentní autodiagnostika – rozpoznání chyb
  14. Systém s textovým popisem závady
  15. Nouzový režim pro provoz přístroje je s omezenou funkcí možný i při technických závadách
  16. Podrobná dokumentace,seznamy náhradních dílů a schémata zapojení jsou uloženy v zařízení
  17. Několikastupňová redukce páry
  18. Flexibilní využití nabízí různé velikosti gastronádob a různou rozteč vsunů
  19. Programovatelné pro 250 receptů, každý až s 20 kroky
  20. Rozhraní RS 232
  21. Ukládání všech nastavení a receptů v přídavném paměťovém modulu modul identity
  22. Snadné ovládání pomocí ikon, světelný grafický displej s plným zobrazením textu
  23. Digitální jednoduché nastavení teploty, času a teploty jádra
  24. Ochrana před proudem vody IPX4

Příplatková výbava ZÁKLADNÍCH MODELŮ CONVOTHERM OGB

  • Senzor vakua místo teplotní sondy jádra
  • CONVOClean systém plně automatického mytí
  • Rozhraní RS485/USB/Ethernet
  • CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci a archivování procesů vaření s rozhraním RS 485 nebo CONVOControl HACCP software k plně automatické dokumentaci a archivování procesů vaření s rozhraním RS 232/USB/Ethernet
  • Odpovídající rozhraní konvektomatu je třeba objednat zvlášť
  • Grilovací verze se samostatným odvodem tuku a dvěma grilovacímí rošty mimo modelů OGB 12.20,20.10, 20.20

Modely řady OGB s ovladačem EASY TOUCH mají navíc v základu

  1. Press & Go jednoduchá perfektní obsluha
  2. Snížení rychlosti ventilátoru
  3. Vícebodový snímač vnitřní teploty v pichovací sonda
    Interní ukládání dat HACCP
  4. Rozhraní USB a Ethernet
  5. Programovatelné pro neomezený počet receptů, každý až s 99 kroky

Příplatková výbava s ovladačem EASY TOUCH

  1. HACCPViewer pro vyhodnocení uložených dat HACCP EasyTouch, včetně USB flash disku pro export dat
  2. EasyRecipe snadné recepty včetně USB flash disku pro export dat
  3. EasyView jednoduché zobrazení včetně USB flash disku pro export dat
  4. Senzor vakua místo teplotní sondy jádra
  5. CONVOClean systém plně automatického mytí

DALŠÍ PŘÍPLATKOVÉ VYBAVENÍ CONVOTHERM

  1. Zavážecí vozíky na GN se dvěma pevnými a dvěma otočnými kolečky s brzdou
  2. Stacking kit možnost stavění dvou modelů na sebe
  3. Digestoř k postavení na zařízení
  4. Banketní systém, banketní termoplášť
  5. Sada na grilování kuřat
  6. Plechy na pekárenské pečení
Řadit podle:

Nabídku produktů připravujeme.