Šokery HIBER, šokery LAINOX
Naše šokery, které dovážíme řadu let, patří do kategorie zboží , které je kvalitně dílensky zpracováno, má spolehlivé výkonné chladící agregáty. Výrobce šokerů firma HIBER a firma LAINOX patří do velké finanční skupiny ALI GROUP. Tato mezinárodní společnost vlastní významné výrobní značky i jejich výrobu. Patří do ní například firma AMBACH, SILCO, FIREX, LAINOX atd.
Šokery HIBER mají patentovaný víceokruhový systém výměníků tepla. Šokové zchlazovače a zmrazovače HIBER představují prémiovou kvalitu chladící a mrazící techniky.
Jedná se o přímou konkurenci firmy IRINOX , která má , podle našeho názoru přemrštěné ceny svých produktů. Dlouhou dobu jsme firmu IRINOX zastupovali a známe jejich marketingovou strategii. Je fakt , že prvenství ve vývoji šokerů patří právě této firmě.
Naše dloholetá zkušenost z mnoha realizací ovšem potvrdila, že je zájem kjlientů o kvalitní zboží za rozumnou cenu. Šoker není pouze strašák pro bakterie , ale velmi dobrý pomocník při organizaci práce v kuchyni.
Multifunkční šokovací zařízení, multifunkční šokery
- Multifunkční šoker H505TS, multifunkční zařízení s kapacitou 5 GN1/1 530x325mm nebo 5 pekařských plechů 400x600mm, rozměr 790 x 720 x 850 mm, více info zde
- Multifunkční šoker H509TS, multifunkční zařízení s kapacitou 9 GN1/1 530x325mm nebo 9 pekařských plechů 400x600mm, rozměr 790 x 820 x 1320mm, více info zde
- Multifunkční šoker H512TS, multifunkční zařízení s kapacitou 12 GN1/1 530x325mm nebo 12 pekařských plechů 400x600mm, rozměr 790 x 820 x 1800mm, více info zde
- Multifunkční šoker H517TS, multifunkční zařízení s kapacitou 17 GN1/1 530x325mm nebo 17 pekařských plechů 400x600mm, rozměr 790 x 820 x 1950mm, více info zde
- Multifunkční šoker H524TS, multifunkční zařízení s kapacitou 24 GN1/1 530x325mm nebo 24 pekařských plechů 400x600mm, rozměr 1100 x 1050 x 1800mm, více info zde
Multifunkční zchlazovače a zmrazovače HIBER technologicko provozní charakteristika
Volba nastavení režimu pomocí digitálního intuitivního dotykového panelu. Patentovaná konstrukce výparníků a ohřevu.
Režimy a možnosti nastavení multifunkčního šokeru
- Režim šokového zchlazování od 90°C na 3°C
- Režim šokového zmrazování od 90°C na -18°C
- Režim rozmrazování produktu. Tento program šetrné rozmrazí zmrazený produkt. Umožňuje urychlení další úpravy produktu bez snížení kvality
- Režim kynárna s možností odložení startu. Multifunkční šoker zastaví zchlazením kynutí těsta, udržuje těsto chlazené po dobu nastavenou uživatelem. Po uplynutí nastavené doby multifunkční šoker automaticky začne pomalu těsto zahřívat, čímž těsto vykyne na přesně požadovanou dobu a ihned můžete začít s jeho finální tepelnou přípravou v konvektomatu.
- Režim pomalého vaření při nízkých teplotách Sous-vide a kombinace pomalého nízkoteplotního vaření se šokových zchlazováním nebo zmrazováním
- Režim udržování teploty a vlhkosti v pracovní komoře do 85°C. Během tohoto programu bývá multifunkční šoker vypnutý, ale během výdeje jej lze použít jako udržovací skříň.
O výhodách šokovacích zařízení Vás rádi osobně seznámíme