Konvektomaty LainoxGastrotechnikaProfesionální kuchyněKonvektomaty

KATEGORIE REFERENCÍ

TOP PRODUKTY

KONTAKTUJTE NÁS

MB GASTROTECHNIKA
Bílek Miroslav

Majdalenky 13
Brno - Lesná, 63800

E-mail: [email protected]

Telefonické objednávky:
+420 548 534 576

Servis a objednávky (kancelář):
+420 777 333 383

FAX:
+420 548 220 310

Facebook:
gastrobrno.cz

Hotelové kuchyně

Moderní hotelové kuchyně s profesionálním gastro vybavením

Naše firma Vám poskytne komplexní servis. Nabízíme kusový prodej gastro zařízení, tak i komplexní technologické řešení profesionálních kuchyní.

Nabízíme placené konzultace s návazností na zpracování projektu až do finální realizace profesionální kuchyně. Můžeme Vám nabídnou dlouholeté zkušenosti v oboru. 

V případě, že budete potřebovat zpracovat komplexní nabídku neváhejte a volejte PO - PÁ od 9.00 do 15.30 hod na 548 534 576 nebo 777 333 383 popřípadě napište na [email protected] nebo [email protected]

ZÁKLADNÍ NABÍDKA PRODUKTŮ PRO GASTRONOMII

Elektrické konvektomaty Lainox® Naboo®, konvektomaty Lainox® Naboo® Reloaded, elektrické konvektomaty Lainox® Sapiens Reloaded, MINI konvektomaty Lainox®, konvektomaty Compact Lainox®, elektrické konvektomaty a plynové konvektomaty

Profesionální myčky nadobí ELFRAMO®, profi myčky skla ELFRAMO®, profi průběžné myčky ELFRAMO®, pásové myčky ELFRAMO®, myčky černého nádobí ELFRAMO®, myčky provozního nádobí ELFRAMO®, košové myčky ELFRAMO®, profi myčky

Profesionální fritézy ELFRAMO®, profesionální plynové fritézy ELFRAMO®, stolní profesionální fritézy ELFRAMO®

Šokové zchlazovače a zmrazovače Hiber®, šokovače Hiber®, šokery Hiber®, multifunkční šokery HIBER®

Multifunkční pánve, multifunkční zařízení, sporáky, grilovací desky atd.


Restaurace Líšeňský zámeček Brno, konvektomat v akci

Líšeňský zámeček v Brně má novou stylovou restauraci. Naše firma byla poctěna provozovatelem a realizovala na klíč dodávku gastro vybavení do zážitkové kuchyně. Hlavní pozornost si zaslouží pěkná dispozice kuchyně a výběr gastro vybavení. Konvektomat INOXTREND COMPACT CDE107E s kapacitou 7GN1/1 nebo 14GN1/2 je ideální pro tento typ kuchyně.

Lidový dům Lysice moderní kuchyně s konvektomaty LAINOX

Realizace: 2015 Cenový rozsah: dle dohody nezveřejňujeme, řešíme individuálně

Kvalitu jídla a maximální výkon kuchyně s konvektomaty LAINOX HEART HME061X v Restauraci Lidový dům Lysice. Nový pohled na koncepci vaření v moderní kuchyni.Varný blok SUPER 700 v modulu 700 mm, kvalitní udržovací teplá skříň LAINOX s AUTOKLIMOU a další nejmodernější gastro vybavení je základním předpokladem moderní gastronomie.

Kuchyně v Hotelu Lidový dům Lysice

Hotelová kuchyně v Lidovém domě v Lysicích byla krásná výzva. Realizace komplexní zakázky gastro vybavení v čele s konvektomaty Lainox®, profesionálními myčkami ELFRAMO® C44DGT a D45DGT, šokerem HIBER® a profesionální modulovou řadou SUPER 700 LOTUS® bylo v celém rozsahu akceptováno na klíč. Tato kuchyně patří k nejmodernějším koncepcím moderní profesionální kuchyně současnosti.

Hotel U Tří volů Býkovice konvektomat a šoker

Profesionální kuchyně s konvektomatem INOXTREND XT FDE106E s kapacitou 6xGN1/1, šokerem HIBER RCM051S, mycím centrem KOMEL 8033 a varnou technikou v modulové řadě SUPER 700.Tato gastro zařízení tvoří nosný pilíř hotelové kuchyně v Býkovicích.

Restaurace a výdejna stravy AKSAJ v Kazachstánu

Centrální kuchyně pro výrobu 5.000 jídel denně v kempu vrcholového managementu anglické firmy BP v AKSAJI. Tato realizace, která byla opravdouvou lahůdkou pro naší firmu nám 100% vyšla. Obdrželi jsme mnoho pochvalných slov i uznání generelního ředitele. Jednalo se o značnou investici, kterou garantovala česká obchodní společnost etablovaná v Kazachstánu. Výběr gastro techniky byl jasný.

GASTRO VYBAVENÍ BOSKOVICE PENZION POD ZÁMKEM

Realizace: 2016 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ

Spolehlivé a nejmodernější konvektomaty LAINOX KME 081 X jako dvě srdce moderní kuchyně, varný blok řady SUPER 700, plynová fritéza ELFRAMO 2 x 17 litrů, profi myčky ELFRAMO D45DGT a C44DGT v roli spolehlivých a bezpečných ochránců čistoty, nízkoteplotní vaření KMC 051 s kapacitou 5 gastronádob, šokovací zařízení LAINOX RCM 051. To jsou základní kameny špičkové kuchyně v rekonstruovaném objektu Penzionu Pod Zámkem v Boskovicích.

BOSKOVICE PENZION POD ZÁMKEM RESTAURACE BAR

Realizace: 2016 Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ

Komplexní realizační projekt s dodávkou gastro vybavení pro bar do restaurace v Penzionu POD ZÁMKEM v BOSKOVICÍCH. Mytí skla a nádobí zajišťuje myčka ELFRAMO D45 s příkonem 9,6 KW na 400 V. Výrobu velmi čirého ledu zajišťuje výrobník ledu SCOTSMAN ACM 56 WS s kapacitou 32 kg za 24 hodin.

Profi mycka korbova C44 DGT ELFRAMO SOU Charbulova

Cenový rozsah: NEUVÁDÍME POUZE NA DOTAZ

Profesionální mycka korbova C44 DGT ELFRAMO pro mytí nádobí a skla jsme instalovali na Střední škole potravinářské a služeb v Brně ulice Charbulova 106. Bohužel vyše povolených investic od školského odboru byla tak omezena, že jsme museli nahradit původní průběžnou myčku ELFRAMO ETS 15 za korbovou myčku C 44 DGT. Původně jsme prodávali značku ELFRAMO model C44 DGT pod značkou KOMEL 8044 DGT. Zavolejte nám na číslo 608 740 585. Cena pro Vás je až na prvním místě.

Profi myčka C66DGT Domov pro seniory Osoblaha p.o.

Realizace: 2016 Cenový rozsah: nejlepší cena

Profesionální korbovou myčku ELFRAMO C66DGT s příkonem 11,3kW jsme nainstalovali v Domově pro seniory v Obci Osoblaha. Tradiční nadstandardní prémiová kvalita myčky a špičkové technické parametry se projevily ihned po instalaci.Profi myčka C66DGT je určena pro zátěžové provozy

Restaurace Bowling Stodola Brno, modernizace kuchyně

Realizace: 2016 Cenový rozsah: Na dotaz

MINI konvektomat LAINOX 6 x GN1/1, teplá skříň "Holdomat" s dodávkou varné techniky LOTUS klasik řady 700. Komplexní dodávka kuchyně na klíč. Zákazník z části modernizoval varnou část staré kuchyni. Důležitým momentem je přechod přípravy jídel v konvektomatu s využitím teplé skříně pro nízkoteplotní vaření.

Pizza pec OEM HENERGO 75 výroba pizzy Don Corleone

Realizace: 2018 Cenový rozsah: dle dohody nezveřejňujeme, řešíme individuálně

Výroba pizzy Don Corleone s moderní pizza pecí OEM HENERGO 75 MONO. Profesionální řešení výrobny pizzy. Pásová pizza pec HENERGO 75. Ekonomicky nejlepší řešení pro výrobu pizzy. Skvělá kvalita pizzy, vysoká produktivita práce, výrazné úspory nákladů při výrobě pizzy. Pizza pec Henergo 75 OEM pásová pizza pec pro Vaše podnikání. Nabízíme komplexní profesionální servis při zavedení výroby pizzy. Naučíme Vás výrobu pizzy od A do Z.

Restaurace s profi kuchyní penzion U SRUBU Újezd u Boskovic

Realizace: 2019 Cenový rozsah: na přání klienta nezveřejňujeme

Moderní profesionální kuchyně v rekreačním areálu U Srubu se nachází v Újezdu u Boskovic a nabízí příjemné ubytování s posezením s novými gastronomickými zážitky. Základní vybavení nové profesionální kuchyně je koncipováno s nejmodernějším konvektomatem Lainox® NABOO NAEV 071R s kapacitou 7 gastronádob, multifunkčním šokerem HIBER® The One One H505 TS, profi myčkou nádobí ELFRAMO® C66VE a varný blokem s technologie PROFI 700 a dvěma elektrickými fritézami ELFRAMO® NES 12.